Miksi kaiken pitää aina muuttua

- Minkä maalaisia vieraita teijän koulussa kävi viimeksi?
- Ai ei vieraita..? Outo ajatus Hirsikampuksella.

Itse en olisi omina kouluvuosinani osannut edes kuvitella, että koulussa kävisi kansainvälisiä vieraita – tai vieraita ylipäätään. Tarkastajan käynneistä kyllä kuiskittiin, mutta ei sitä kukaan koskaan nähnyt…

Lue lisää...

Kaupunginjohtajan katsaus tilinpäätökseen vuodelta 2016

Talouskehitys Suomessa parani vuoden 2016 aikana edellisvuodesta ja lopulta BKT kasvoi 1,4 prosenttia. Ennakoitua myönteisempi talouskehitys niin Suomessa kuin maailmallakin on johtanut siihen, että aivan viime aikaisissa talousennusteissa on kansantaloutemme kasvuvauhti nähty aiempia ennusteita parempana. Lähivuosille ennusteet lupaavat kasvuksi hieman yli 1,5 prosentin tasoa, mutta viime viikkojen korkein ennuste on yltänyt jo 2 prosentin BKT:n kasvuvauhtiennusteeseen.

Lue lisää...

Elinvoimavaliokunta ohjeistaa toiminta- ja kehittämisavustusten jakoajan muutosta

Osastosihteeri Sinikka Mosorin mukaan Pudasjärven kaupungin kehittämistoimen budjettiin on varattu 150 000 € jaettavaksi kehittämis- ja toimintatukiin vuonna 2017. Hakemuksia on tullut yhteensä 115 kpl, joista toimintatukihakemuksia 88 kpl ja kehittämistukihakemuksia 27 kpl. Osa hakemukista liittyy osallistavaan budjetointiin. Osallistava budjetointi tarkoittaa tässä tapauksessa ryhmätyöllistämisen mahdollistamista yhdistyksille kehittämistukien kautta. 

Lue lisää...

suomi100 pikkubanneri

Blogit ja kolumnit

OuluOn Only In Lapland