Pytkynharjun asemakaavan muutos korttelissa 20

Kaavamuutos koskee korttelin 20 rakennuspaikka 3:n laajentamista lähivirkistysalueelle. Kaavamuutos johtuu rakennetun varastorakennuksen virheellisestä sijoittumisesta rakennuspaikan ulkopuolelle. Kaavamuutoksesta on tehty sopimus maanomistajan kanssa.

Tällä kuulutuksella ilmoitetaan kaavoituksen vireille tulosta, mahdollisuudesta osallistua kaavan valmisteluun sekä asetetaan osallistumis- ja arviointisuunnitelma nähtäväksi 17.7.2017 alkaen. Asemakaavaluonnos pidetään MRA 30 §:n mukaisesti nähtävänä 17.7. -14.8.2017.

Kaavoitukseen liittyvät asiakirjat ovat nähtävillä Pudasjärven kaupungintalolla kaavoitus- ja mittaustoimistossa sekä internetissä www.pudasjarvi.fi ja kaavan laatijan kotisivuilla www.kimmokaava.fi/kaavat.htm. Osallisille ja kunnan jäsenille varataan tilaisuus mielipiteen esittämiseen kaavaa valmisteltaessa. Mielipiteet on toimitettava nähtävänä olon aikana kirjallisesti osoitteeseen Pudasjärven kaupunki, tekninen osasto, Varsitie 7 (PL 10) 93101 Pudasjärvi tai sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Pudasjärvellä 13.7.2017

Kaupunginhallitus

suomi100 pikkubanneri

OuluOn Only In Lapland