Laavu-hankkeen syksy 2017

Neuvontaa työnhakuun

Keskiviikkoisin klo 9-11 16.8 alkaen tarjotaan neuvontaa työnhakuun liittyen Unelmatehtaalla (Rimmintie 15). Tule kyselemään ja porisemaan. Jos sinulla on mahdollisuus ota oma läppäri matkaan, niin haetaan avoimet työpaikat ja tehdään työhakemukset sillä. Neuvontaa antaa Laavu- ja Työtakomo-hankeen väki.

Unelmabingo

Unelmatehtaan (Rimmintie 15) Pirtissä pelataan bingoa, poristaan ja juodaan nisukahvit joka toinen maanantai klo 14-16 11.9.2017 alkaen. Mukana Laavu- ja Työtakomo-hankkeen väki.

Uimaan tai kuntosalille ilmaiseksi

Laavu-hankeen asiakkaana voit käydä uimassa tai kuntosalilla 25 kertaa/vuosi ilmaiseksi. Ilmoita kassalle nimesi ja että olet Laavu-hankkeen asiakas.

Muita toimintoja

viritellään toiveiden mukaan. Ota yhteyttä ja kerro mille olisi tarvista.

Tiesithän, että Pudasjärven kaupunki tarjoaa työttömille työnhakijoille ilmaisen terveydenhuollon. Ota yhteyttä terveydenhoitaja Aila Rissaseen p. 08 58756630.

Antoisaa syksyä!


Laavu-hankkeessa on asiakkaina jo yli 130 pudasjärveläistä työtä etsivää. Yli puolelle heistä on löydetty työtä. Mukaan laavuun pääsee ottamalla suoraan yhteyttä hankkeeseen tai TE-toimiston kautta. Hanke tarjoaa tukea työn löytämiseen, vapaaehtoista ilmaista koulutusta (korttikoulutukset) ja muita työllistymistä parantavia toimia asiakkaiden toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan.

TyöTakomo-hanke etsii työtä pudasjärveläisistä yrityksistä. TyöTakomossa vahvistetaan asiakkaan työnhakuvalmiuksia mm. lyhytkoulutuksilla, sekä luodaan yhteyksiä työnhakijan ja yritysten välillä yritysvierailuilla. Tulemalla hankkeen asiakkaaksi palvelemme sinua työllistymiseen liittyvissä asioissa tilanteestasi riippuen.

Aili Jussila
p. 050 430 2198
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Laavu-hanke,projektikoordinaattori

Tiina Tauriainen
p. 040 826 6627
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Laavu-hanke,projektipäällikkö

Tomi Illikainen
p.040 823 4202
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Työtakomo-hanke, verstaspäällikkö

 

OuluOn Only In Lapland