Vaikuta Pudasjärven suuntaan

Pudasjärven asukkailta halutaan nyt tärkeää tietoa kaupungin tulevaisuuden kannalta. Pudasjärvi kysyy asukkailtaan arvioita muun muassa siitä, mikä tekisi Pudasjärvestä paremman, mitä palveluja käytetään ja kuinka tyytyväisiä niihin ollaan ja mitkä ovat Pudasjärven menestystekijät. Kyselyn tulokset vaikuttavat siihen, mihin kaupunki jatkossa investoi. Kysely löytyy osoitteesta www.pudasjarvi.fi/kysely.

Kysely on jatkoa kesällä 2016 kaupunkistrategian pohjaksi toteutetulle kyselylle. Mitä useampi kaupunkilainen kyselyyn vastaa, sitä paremmin se vastaa koko Pudasjärven näkemystä.

Pudasjärvi päätti uudessa strategiassaan kääntää Pudasjärven kehityksen kasvuun. Jotta kasvu olisi mahdollista, kaupungin on myös tehtävä investointeja viihtyvyyteen, elinkeinorakenteen monipuolistumiseen ja vapaa-ajan mahdollisuuksiin. Päätöksentekijät ja virkamiehet hakevat kyselystä suuntaa noiden investointien kohdentamiselle.

Kasvua haetaan siksi, että se on keino taata hyvinvointi ja turvallinen tulevaisuus ja välttää kaupungin ja sen palveluiden supistuminen.

Vastausaikaa on heinäkuun loppuun asti. Kyselyn tulokset julkaistaan kaupungin internet-sivuilla ja paikallislehdissä.

Lisätietoja: Kehittämisjohtaja Jorma Pietiläinen, p. 050 455 2915, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

OuluOn Only In Lapland