Kylä kokkaa jälleen!

Kylä kokkaamaan –tapahtuma järjestetään torilla lauantaina 2.9. Ilmoita kyläseurasi, yhdistyksesi tai muu porukkasi mukaan kilpailemaan tavoitellusta Vuoden kylinääri-tittelistä!

Tuttuun tapaan voittaja valitaan yleisöäänestyksellä, joten ruoka-annosten maistuvuuden lisäksi kannattaa panostaa annosten ulkoasuun ja hinnoitteluun sekä joukkueen pukeutumiseen ja teltan koristeluun.

Kenen teltasta siis löytyy tänä vuonna parhaat sopat ja sipellykset? Osallistumatta ei voi voittaa!

Ohjelma

  • Valmistelutyöt: klo 10.00-12.00
  • Kilpailuaika: klo 12.00-14.00
  • Klo 14.00 Ääntenlasku ja voittajan julistaminen

Ilmoittautumiset:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , 040 536 8994.

Ohjeet ja säännöt

  1. Joukkueen ilmoittautuminen 18.8. mennessä: Inka Paasilinna, puh. 040 536 8994, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  2. Tapahtuma järjestetään lauantaina 2.9.2017
  3. Joukkueiden koko ja koostumus on täysin vapaa.
  4. Maistiaiskokoisen annoksen hinta voi olla 1-5 euroa.
  5. Kaupunki järjestää joukkueiden käyttöön sopivat teltat, penkit ja pöydät sekä jätesäkit.
  6. Järjestelytoimikunta arpoo ravintoloiden sijoittumisen sekä ravintolanumeron.
  7. Ruokaa voi valmistaa millä tahansa tavalla, mutta sähkön käyttöä pyritään välttämään.
  8. Tarjottavan voi valmistaa myös etukäteen.
  9. Ruokatarvikkeille ei ole järjestetty kylmäsäilytystiloja, jokainen ravintola vastaa niistä itse.
  10. Ruokaa saa alkaa valmistamaan klo 11.00.
  11. Annosten on oltava yleisön maisteltavana klo 12-14.
  12. Voittajajoukkue julistetaan klo 14.50.
  13. Ravintola saa olla avoinna klo 16.00 saakka, jonka jälkeen alkaa tapahtuman purkaminen.
  14. Paras esillepano (kattaus, pukeutuminen, yleinen meininki yms.) saa 15 lisä-ääntä, toiseksi tullut saa 10, kolmas 5. Järjestyksen päättää tehtävään valittu kilpailun ulkopuolinen raati.
  15. Pop-up ravintolan ei tarvitse tehdä ilmoitusta elintarvikevalvontaviranomaiselle, eikä henkilökunta tarvitse hygieniaosaamistodistuksia. Muistettava kuitenkin on, että ravintolan tulee käyttää hyvälaatuisia raaka-aineita, oikeista säilytyslämpötiloista on huolehdittava ja hyvää käsihygieniaa on noudatettava.
OuluOn Only In Lapland