Tapahtumakalenteri

Kaikille avoin opintomatka Helsinkiin

Mistä lauantai, 22. huhtikuu 2017
Mihin maanantai, 24. huhtikuu 2017

Oulunkaaren Kantama-hanke järjestää opintomatkan Helsinkiin 22.-24.4.  Matkalle ovat tervetulleita kaikki kädentaidoista tai yrittäjyydestä kiinnostuneet. Ohjelmaan voi osallistua vapaasti mielenkiinnon mukaan.

Lähtö Helsinkiin on lauantai-iltana 22.4. lähtevällä yöjunalla ja matka taittuu mukavasti makuuvaunuissa. Sunnuntaina 23.4. ohjelmassa on Helsingin Messukeskuksen Kädentaito-messut. Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään myös Lapsimessut, Model Expo, Outlet Expo ja Eläinystävä -tapahtumat. Sunnuntaiyön majoitus on Helsingin keskustassa sijaitsevassa Cumulus Kaisaniemi -hotellissa.

Maanantaina on mahdollisuus vierailla muun muassa Taito Shop Helskyssä, jonne voi tarjota myös omia tuotteitaan myyntiin. Paikallisiin nuoriin käsityöyrittäjiin voi tutustua Kaapelitehtaalla. Lopuksi voi vierailla hankeryhmän mukana Aarikka Oy:ssä, jossa yritysesittelyn päätteeksi voi tehdä ostoksia Aarikan tehtaanmyymälässä.  Paluu takaisin on maanantai-iltana junalla.  Matkan hinta 170 e sisältää alvin, pääsymaksut, hotelliyöpymisen kahden hengen huoneessa ja kulkemisen Helsingissä.

-
Yhteystieto - Ulla Lehtinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 660 582
Lisätietoja - facebook.com/kantamahanke
 

suomi100 pikkubanneri

OuluOn Only In Lapland