Tapahtumakalenteri

Moottorisahaveiston kurssi

Mistä torstai, 25. toukokuu 2017
Mihin perjantai, 26. toukokuu 2017

Kurssin tavoitteena on, että osallistuja hallitsee kurssin päätyttyä moottorisahan käytön turvallisuusasiat ja perustaidot sekä osaa veistää puuta moottorisahalla. Hanke hankkii kurssilaisille vakuutuksen, turvallisuusvarusteet, moottorisahat ja veistettävän puupöllin. Kurssilta saa todistuksen.

Kurssin käytyään kurssilaiset voivat halutessaan osallistua hankkeen mukana muihin puunveistotapahtumiin ja -kilpailuihin (esim. Livon Karhunveistoviikon pikasahauskilpailu 27.5.2017 sekä Kierikin ITE kivikaudella -veistotapahtuma 17.-21.6.2017. Molemmissa hyvät palkinnot).

Kurssille otetaan max. 15 hlöä. Etusijalla ovat henkilöt, jotka eivät juuri tällä hetkellä ole työssä. Lisätietoja sekä ilmoittautuminen: aluevastaava Ulla-Maija Paukkeri puh. 0400 449 814    

Kurssin järjestävät yhteistyössä Hyvän mielen paikat –hanke, Livokas ry sekä Pudasjärven kaupunki. (Veistokurssi on osa Livon Karhunveistoviikon 2017 tapahtumia. https://sites.google.com/site/livokasry/tapahtumat )

juha kakelaVeistokurssin mestariopettajana on Juha Käkelä Ylöjärveltä. Hän on hallitseva moottorisahaveiston Suomen mestari. http://ylojarvenuutiset.fi/2016/08/24/juha-kakela-veisti-suomen-mestariksi/

Hanke järjestää maksuttoman linja-autokuljetuksen Livolle molempina päivinä. Linja-auto lähtee Pudasjärven kirjaston pihalta torstaina ja perjantaina klo 9.15 ja on takaisin kirjastolla noin klo 17. Kyytiin ovat tervetulleita sekä veistokurssin osallistujat, että Karhunveistoviikon tapahtumista kiinnostunut muu yleisö.

Tule sinäkin mukaan!

-
-
Lisätietoja -
 

suomi100 pikkubanneri

OuluOn Only In Lapland