• Retrofestarit
  • Eput Pudiksella

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Karhupajan uusi työvalmentaja esittäytyy

Hei pudasjärveläiset! Olen Outi Vitikka ja aloitin työvalmentajana Karhupajalla helmikuussa. Koen, että uusi työni nuorten parissa on tärkeä osa Pudasjärven nuorisotyötä. Olen koulutukseltani muotoilija, ja tällä hetkellä minulla on kesken kuvataidekasvatuksen maisterin tutkinto Lapin yliopistossa.

vitikka outiKoulun ja työelämän välimaasto ei ole aina mutkaton, ja etenkin nykypäivän nopeasti muuttuva työmaailma asettaa haasteita sinne pyrkivälle. Kaikki tämä voi tuntua itse kustakin hämmentävältä ja työläältä. Haluan omalta osaltani muiden työvalmentajien kanssa luoda Karhupajasta paikan, jossa nuori saa tukea ja ohjausta koulutukseen ja työhön hakeutumiseen. Työvalmentajana roolini on tsempata, löytää ja tukea nuoren vahvuuksia sekä auttaa soveltamaan niitä jatkopoluille.

Uskon kannustuksen voiman ohella myös yhteisöllisen hengen kantavuuteen. Tahdon, että Karhupaja on paikka, jonne on jokaisen helppo tulla ja josta nuori saa yhdessä tekemisen myötä voimaa jatkaa matkaa. Uutena osana Karhupajan toimintaan haluan tuoda mediapuolen, josta nuori saa valmiudet kehittää kykyjään työmarkkinoilla. Erottuva hakemus ja CV ovat avain, millä pääsee haastatteluun näyttämään, kuinka hyvä tyyppi hakemuksen takana onkaan. Myös taide tulee olemaan luotsaamassani Verkkispajassa vahvasti läsnä. Kuvataidekasvatuksen opintojen myötä olen löytänyt pedagogisen näkökulman taiteen voimistavaan ja eheyttävään vaikutukseen. Mielestäni kasvaminen ei voi tapahtua väkinäisesti pakottamalla. Taiteen avulla mieli työskentelee monella tasolla ja avaa uusia ovia tarkastella asioita. Toivotan kaikki uudet sekä vanhat tyypit tervetulleiksi Karhupajalle

Outi Vitikka
Verkkispajan työvalmentaja
Karhupaja

english
russia
terveys rakennusluvat opetus
poytakirjat pieni
luottamushenkilopalvelu

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kaupunginvaltuuston kokouskutsu

Valtuuston kokous pidetään kaupungintalolla kokoushuone Otavassa maanantaina 5. päivänä kesäkuuta 2017 alkaen klo 17:00. Luettelo kokouksessa käsiteltävistä asioista on nähtävänä 26.5.2017 alkaen kaupungin ilmoitustaululla ja internetissä osoitteessa www.pudasjarvi.fi. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään nähtävänä keskustoimistossa 8.6.2017 klo 12.00-15.00.

Kaupunginvaltuuston kokouksia voi seurata suorana kaupungin YouTube-streamissa. Kokouksia voi katsella jälkikäteen kaupungin YouTube-kanavan Kaupunginvaltuuston kokoukset -soittolistoilta. Lähetys alkaa muutamaa minuuttia ennen kokousta.

Nykyisen elinvoimavaliokunnan viimeinen kokous

Unelmatehtaalla tehdään remonttia koko ajan ja Pirtti avattiin  torstaina. Kehittämistoimen henkilöstöä on siirtynyt Unelmatehtaalle ja Työpetari ry ja 4H ovat alkaneet toimia 3-rakennuksessa ryhmätyöllistämisen ja maahanmuuttajien kokkauskurssientoteuttajina. Unelmatehtaan tilannekatsauksen yhteydessä kiinteistöpäällikkö Kari Rissanen kertoi 3-rakennukseen tehdyistä toimenpiteistä.

Lue lisää...
OuluOn Only In Lapland