• Takaisin kotiin
  • Eput Pudiksella

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Karhupajan uusi työvalmentaja esittäytyy

Hei pudasjärveläiset! Olen Outi Vitikka ja aloitin työvalmentajana Karhupajalla helmikuussa. Koen, että uusi työni nuorten parissa on tärkeä osa Pudasjärven nuorisotyötä. Olen koulutukseltani muotoilija, ja tällä hetkellä minulla on kesken kuvataidekasvatuksen maisterin tutkinto Lapin yliopistossa.

vitikka outiKoulun ja työelämän välimaasto ei ole aina mutkaton, ja etenkin nykypäivän nopeasti muuttuva työmaailma asettaa haasteita sinne pyrkivälle. Kaikki tämä voi tuntua itse kustakin hämmentävältä ja työläältä. Haluan omalta osaltani muiden työvalmentajien kanssa luoda Karhupajasta paikan, jossa nuori saa tukea ja ohjausta koulutukseen ja työhön hakeutumiseen. Työvalmentajana roolini on tsempata, löytää ja tukea nuoren vahvuuksia sekä auttaa soveltamaan niitä jatkopoluille.

Uskon kannustuksen voiman ohella myös yhteisöllisen hengen kantavuuteen. Tahdon, että Karhupaja on paikka, jonne on jokaisen helppo tulla ja josta nuori saa yhdessä tekemisen myötä voimaa jatkaa matkaa. Uutena osana Karhupajan toimintaan haluan tuoda mediapuolen, josta nuori saa valmiudet kehittää kykyjään työmarkkinoilla. Erottuva hakemus ja CV ovat avain, millä pääsee haastatteluun näyttämään, kuinka hyvä tyyppi hakemuksen takana onkaan. Myös taide tulee olemaan luotsaamassani Verkkispajassa vahvasti läsnä. Kuvataidekasvatuksen opintojen myötä olen löytänyt pedagogisen näkökulman taiteen voimistavaan ja eheyttävään vaikutukseen. Mielestäni kasvaminen ei voi tapahtua väkinäisesti pakottamalla. Taiteen avulla mieli työskentelee monella tasolla ja avaa uusia ovia tarkastella asioita. Toivotan kaikki uudet sekä vanhat tyypit tervetulleiksi Karhupajalle

Outi Vitikka
Verkkispajan työvalmentaja
Karhupaja

english
russia
terveys rakennusluvat opetus
poytakirjat pieni
luottamushenkilopalvelu

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Metsänomistaja hiilinielun hoitajana

Siinä se kasvaa, tuleva metsäni! Toivottavasti menee kuitenkin kauan ennen kuin olen yksi Suomen yli 630 000 metsänomistajasta. Jos ei itse, niin melkein jokaisen suomalaisen vanhemmat tai joku suvusta omistaa metsää, ja tietenkin valtio eli me.

Lue lisää...
OuluOn Only In Lapland