EN | RU | FI

Talous- ja velkaneuvonta

Talous- ja velkaneuvonta auttaa asiakkaita huolehtimaan itsenäisesti ja suunnitelmallisesti taloudestaan. Jokaisella on mahdollisuus neuvontaan ja sillä pyritään ennaltaehkäisemään velkaongelmien syntymistä.

Yhteydenotto puhelimitse

Alkukeskustelun ja -neuvonnan jälkeen velkaneuvonta lähettää asiakkaalle liitepyynnön ja valtakirjan. Asiakkaan palautettua ne liitteineen, talous- ja velkaneuvonta tekee selvittelytyön ja varaa asiakkaalle käyntiajan.

Yhteydenotto kirjeitse

Talous- ja velkaneuvonta ottaa yhteyttä, kun asiakas on toimittanut talous- ja velkaneuvontaan perustietolomakeen sekä valtakirjan.

Yrittäjille apua Yritys-Suomi Talousapu -neuvontapalvelusta

Velkojen järjestely on tietyin edellytyksin mahdollista myös yksityisille liikkeen- ja ammatinharjoittajille. Lisätietoa lakimuutoksesta Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.

Yrittäjien tulee aina ensin olla yhteydessä Yritys Suomi Talousapu -palveluun ennen yhteydenottoa talous- ja velkaneuvontaan. Talousavussa tehdään mm. ensiarviointi yrittäjän mahdollisuudesta päästä velkajärjestelyyn ja ohjataan seuraavaan vaiheeseen. Talousavun puhelinnumero on 029 502 4880.

Talous- ja velkaneuvoja

Uudet asiakkaat puhelintunnit:
maanantai, keskiviikko ja torstai klo 9–10: puh. 044 703 6824

tai lähettämällä tekstiviesti: soittopyyntö, ”sukunimi” puh. numeroon 044 703 6824

tai yhteydenotto sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tapaamiset vain ajanvarauksella: Pudasjärven kaupungintalo, Varsitie 7.
Oulussa Kajaanintie 48 A, 1krs, 90220 Oulu.

Uusien asiakkaiden puhelinaika:
maanantai, keskiviikko ja torstai klo 9–10: p. 044 703 6824

Lisää tietoa talous- ja velkaneuvonnasta Oulun kaupungin sivuilta.

Asukkaille

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland