EN | RU | FI

Liikuntatarjonta

Liikuntapalveluiden viikkotarjonta ilmestyy elokuussa

 

Pilotoimme Energiatestiä kesän aikana. Eli kesän aikana kannattaa mittailla omaa hyvinvointia niin voi voittaa palkintoja!

Tervetuloa mittaamaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi Energiatestillä. Tarjoamme Pudasjärven kaupungin asukkaille ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä kokonaisvaltaisen hyvinvointitestin. Energiatesti on kotimainen, palkittu ja patentoitu hyvinvoinnin mittari, joka toimii verkkopalveluna. Sen käyttäminen on helppoa ja miellyttävää. Testin tehtyäsi saat heti henkilökohtaisen raportin. Raportti kertoo henkilökohtaiset vahvuutesi hyvinvoinnissa sekä kehityskohteet, joihin keskittymällä saat jaksamistasi kehitettyä. Testin tehtyäsi sinulle voidaan lähettää myös lisätietoa Pudasjärven kaupungin liikuntapalveluista.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan elokuun lopussa 2 kpl 30 kerran kortteja Puikkariin (kortilla pääsee joko uimaan tai kuntosalille). Lisäksi rajoitettu määrä osallistujista tulee samaan ilmaiseksi henkilökohtaista liikuntaneuvontapalvelua.

Testin voit tehdä missä ja milloin haluat, tarvitset vain älypuhelimen tai tietokoneen, jonka avulla seuraat opastusta. Aikaa menee noin puoli tuntia.

Alla olevan linkin kautta pääset osallistumaan testiin. Osallistumisaikaa on 31.08.2019 asti.

https://www.energiatesti.com/…/916dcc134bdaf7fc7dbcbd2b892…/

Hyvää kesää toivottaen,
Pudasjärven kaupungin liikuntapalvelut

 

 

Yhteistyökumppaneidemme tarjonta:

 

Kansalaisopiston liikuntatarjonta

Puikkarin viikko-ohjelma

4H-yhdistyksen kerhot

FC Kurenpojat

Pudasjärven urheilijoiden liikuntatarjonta

Syötteen alueen tarjonta

Syötteen retkeilymahdollisuudet

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland