EN | RU | FI

Tilat yhdistystoimijoille

Neuvotteluhuone Kotka

Useat kaupungin neuvottelutilat ovat pudasjärveläisten yhdistysten käytettävissä maksutta, kun yhdistystoimiajat siivoavat käyttämänsä tilat lähtiessään samaan kuntoon kuin mitä ne olivat saavuttaessa.

Tilojen käyttäjillä tulee olla ns. vastuuhenkilö, joka ilmoitetaan varauksen yhteydessä. Mahdollisista vahingoista vastaa tilojen vuokraaja.

Tilat ovat vuokraajalle luovutettaessa normaalin työ- tai koulupäivän jälkeisessä kunnossa.

Kaupungintalo

Kaupungintalolla on viisi käytettävissä olevaa neuvottelutilaa, jotka ovat järjestyksessä suurimmasta pienimpään: Otava (valtuustosali), Otso, Kotka, Häävi ja Nalle.

Tilojen käyttäjillä tulee olla ns. vastuuhenkilö, joka ilmoitetaan varauksen yhteydessä. Ulko-ovi säädetään sopimuksen mukaisesti sähkölukolla auki ja kokoustila lukitaan lähtiessä. Mahdollisista vahingoista vastaa tilojen vuokraaja.

Varauskyselyn voi tehdä kaupungintalon asiakaspalvelupisteeseen puh. 040 826 6417 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Asiakaspalvelupiste palvelee ma-pe klo 8.00-16.00, paitsi juhlapyhien aattona klo 8.00-15.00.

Hirsikampus

Hirsikampuksen tilat ovat yhdistysten varattavissa veloituksetta ajalla 1.9.-30.4. ma-to klo 17-21, koska silloin on kansalaisopiston iltakäytön vahtimestari paikalla.

Tilat varataan arkisin klo 8-16 puhelimella numerosta puh 050 467 2750. Puhelussa sovitaan pelisäännöt: saapumisaika, kulkeminen kiinteistössä sekä mahdollisesta avainkuittauksesta yms. käyttäytymisohjeistuksesta.

Ensisijaisesti D-osan luokkatilat ovat käytössä, ne mitkä ovat vapaana Kansalaisopistolta sekä neuvottelutila B213. Neuvottelutilan vapaana olo on vahtimestarin toimesta varmistettava rehtori Mikko Lumpeelta.

Isommissa iltatilaisuuksissa aulatilan käytöstä tulee sopia hyvissä ajoin, koska se aiheuttaa ateriapalveluille ja siivouspalveluille lisätyötä. Näiltä osin vuokraaja maksaa lisäkulut voimassa olevan taksan mukaisesti.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland