Erasmus+ KA1 -matkalla

7.12.2022

Lakarin koulun Erasmus-hanke opetushenkilöstön liikkuvuus sai jatkoa marraskuun lopulla osallistuessamme Effective Self-Management and Outdoor Activities -kurssille Teneriffalla. Kurssiryhmäämme kuului 14 osallistujaa. Suomesta meitä oli viisi ja kaikki olimme sattumalta täältä Oulun seudulta. Toiset osallistujat olivat Virosta ja Saksasta sekä opettajamme oli ukrainalaissyntyinen usean vuoden jo Espanjassa asunut Olga.

Kurssin aiheet käsittelivät mindfullnesia, tietoisuutta, omia inspiraation lähteitä ja motivaatiota. Aktiviteetteina oli tietoisuuskävely kasvitieteellisessä puutarhassa, pilates-harjoitteet rannalla ja vierailu saaren keskellä olevalla Teide-tulivuoren kansallispuistossa. Vapaa-ajalla kannustettiin kovasti tutustumaan nähtävyyksiin mm. eläintarhaan ja merivesialtaisiin. Näin myös teimme.

Kurssi ja koko matka oli erittäin antoisa ja mahtava kokemus. Lisäetuna saimme nauttia kunnolla auringon lämmöstä ja valoisuudesta. Saksalaisia kurssikavereitamme palelsi jo ajatuskin lumesta. Palatessamme perjantaiaamuna 2. joulukuuta takaisin Oulun lentokentälle oli pakko laittaa luminen kuvatervehdys WhatsApp-ryhmäämme.

Erasmus-kurssilaiset Hely Forsberg-Moilanen ja Mervi Rautio

Last modified: 13.2.2023

Comments are closed.