Hankkeen logo

Yleinen

Harrastamisen Pudasjärven mallin kerhot alkavat jälleen

30.8.2022

 

Pudasjärvi on mukana valtakunnallisen Harrastamisen Suomen mallin toteuttajana. Peruskoulut järjestävät yhdessä vapaa-aikapalvelujen ja muiden yhteistyökumppanien kanssa kerhoja lapsille heidän omien toiveidensa pohjalta. Mielekkään tekemisen, ryhmään kuulumisen ja onnistumisten kautta halutaan tukea lasten hyvinvointia.

Osa kerhoista on tarkoitettu koulun omille oppilaille, osa taas on koulujen yhteisiä ja niihin voivat osallistua kaikkien koulujen oppilaat. Kerhot ovat osallistujille maksuttomia ja myös esimerkiksi uintimaksut, hissiliput ja kuljetukset katetaan kerhotoiminnan rahoituksella. Osassa kerhoista tarvitaan omat harrastusvälineet.

Ensimmäiset kerhot starttaavat 5.9. alkaen

Tänä lukuvuonna kerhojen tiedot ja ilmoittautuminen löytyvät kootusti kerhojen omalta sivulta: https://uusi.kuntapalvelut.fi/pudasjarvi/fi/

Ilmoittautuminen kerhoihin alkaa 1.9. Kerhojen sivustoa kannattaa seurata varsinkin nyt alkusyksyn aikana, sillä uusia kerhoja on mahdollisesti vielä tulossa.

Olisiko sinulla jokin taito tai harrastus, jota voisit opettaa lapsille ja nuorille koulujen kerhoissa?

Ohjaajina kerhoissa toimivat koulujen ja kansalaisopiston opettajat, koulujen, yhdistysten ja vapaa-aikatoimen ohjaajat. Toivoisimme lisää ohjaajia ja opettajia joukkoomme! Yhdistykset ja yritykset voivat laskuttaa kerhoista 35€/h + alv. Opettajien ja ohjaajien tuntikorvaus on 30€/h ja apuohjaajan tuntikorvaus 15€/h. Korvaus sisältää kerhotuntien valmistelutyöt.

Lisätietoa

Elina Wachira
Palvelusuunnittelija / Harrastamisen Pudasjärven mallin koordinaattori
elina.wachira@pudasjarvi.fi
040 662 7716

Last modified: 30.8.2022

Comments are closed.