Kaikille avoin Pudasjärvi-neulekilpailu

21.3.2022

Suunnittele ja toteuta Pudasjärvi-aiheinen neuletuote. Kerro meille myös tarina neuleesi takana.

Toimita valmis neulekilpailutyösi ja -tarinasi 15.-31.8.2022 välisenä aikana Hyvän olon keskus Pirtin asiakaspalveluun (os. Varsitie 1).

Asiantuntijaraati valitsee kymmenen jatkoon menevää tuotetta, joista yleisö valitsee voittajat. Äänestyksestä tiedotetaan erikseen.

Palkinnot

Yleisöäänestyksen voittaja saa 200 euron lahjakortin itse valitsemaansa pudasjärveläiseen liikkeeseen. Tämän lisäksi kaikki finalistit (10 kpl) saavat Pudasjärvi-tuotepaketin.

Kilpailun säännöt

  1. Kilpailija suunnittelee itse ja valmistaa neuletuotteen. Valmiiden ohjeiden ja mallien käyttö ei ole sallittua. Kilpailuun osallistuneet neuletuotteen yksityiskohtia voidaan käyttää myöhemmin kaupungin eri tuotteissa. Tekijänoikeudet säilyvät tekijällä. Kuvion muokkaamisesta ja käytöstä eri käyttökohteissa neuvotellaan tekijän kanssa.
  2. Neuletuote liittyy Pudasjärveen tai pudasjärveläisyyteen. Liitä kuvan mukaan taustatarina tai perustelu. Neuletuotteessa ei saa olla logoa tai tekstiä. Suunnittelussa ja materiaaleissa kannattaa ottaa huomioon paikallisuus, kotimaisuus ja ympäristöystävällisyys.
  3. Kaupungilla on oikeus julkaista kuvat ja ohjeet kaupungin eri tiedotuskanavissa sekä toimittaa medialle.
  4. Voittajasta tehdään haastattelu ja se julkaistaan eri mediakanavissa.
  5. Kilpailun tuomaristo ei voi osallistua kilpailuun.

Last modified: 23.3.2022

Comments are closed.