EN | RU | FI

Sähköinen asiointi

suomi.fi-viestit

Suomi.fi-viestit on nopea ja tietoturvallinen tapa viestiä julkisen hallinnon ja muiden palvelua käyttävien organisaatioiden kanssa. Organisaatiot voivat lähettää sinulle päätöstietoja ja muita dokumentteja. Osalle organisaatioista, kuten Pudasjärven kaupungille, voit myös itse lähettää viestejä ja liitetiedostoja.

Pudasjärven kaupunki käyttää Suomi.fi-viestit -palvelua osana sähköisiä asiointipalvelujaan. Tällä hetkellä voimme vastaanottaa mm. päivähoitohakemuksia ja niiden liitteitä sekä lähettää viranhaltijapäätökset ja toimielinten päätösotteet sähköisesti asiakkaan Suomi.fi-viestit -palveluun, mikäli hän on ottanut palvelun käyttöönsä.

Hakemusten ym. lomakkeiden lähettäminen Pudasjärven kaupungille tapahtuu siten, että täytät ensin tarvitsemasi lomakkeen, tallennan sen omalle koneellesi ja lähetät Suomi.fi-viestien kautta Pudasjärven kaupunkiin.

Suomi.fi-viestit on korvannut Kansalaisen asiointitilin

Suomi.fi-viestit on korvannut aiemmin käytössä olleen Kansalaisen asiointitilin. Jos olet aiemmin käyttänyt Kansalaisen asiointitiliä, löydät edelleen aiemmin vastaanottamasi viestit Asiointitililtä. Asiointitilille ei kuitenkaan tule enää uusia viestejä eikä aiemmin saapuneisiin viesteihin voi enää vastata. Voit lukea Asiointitilillä olevia viestejä ja liitteitä 30.6.2018 saakka osoitteessa www.asiointitili.fi. Tämän jälkeen Asiointitili poistuu käytöstä. Ota tarvittaessa viestit ja liitteet itsellesi talteen ennen palvelun päättymistä.

Lue lisää Suomi.fi-viesteistä

Lupapiste

Pudasjärven kaupunki on ottanut käyttöönsä rakennusvalvonnan sähköisen asiointipalvelun. Voit hakea rakennusluvan ja hoitaa siihen liittyvän viranomaisasioinnin täysin sähköisesti. 

Tutustu palveluun osoitteessa www.lupapiste.fi. Lupapisteen käytössä neuvoo rakennusvalvonnan henkilökunta.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland