EN | RU | FI

Kaupungin kiinteistöt

Hirsikartano

Tilapalvelut vastaavat kaupungin omistaman kiinteistökannan ja liiketilojen hallinnoimisesta. Moninaiseen tehtäväkenttään kuuluu mm. vuokrahallinta, rakennuttaminen ja kilpailutukset, palvelusopimukset, kiinteistökehitys ja taloushallinto, kiinteistöjen ylläpitopalveluiden päivittäisen toiminnan varmistaminen, kuntotutkimukset, kunnossapitotöiden valmistelut ja työnjohto, asiakaspalautteiden käsittely sekä investointikohteiden valvonta.

Kaupungin rakennusten piha-alueiden ja yleisten alueiden kunnossapito

Kiinteistöhuolto Riekki Oy
puh. ma-pe klo 7-16: 040 745 9839, muina aikoina 0400 687 234

Kaupungin kiinteistöjen kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut

Lassila & Tikanoja Oyj
puh. 010 636 7000

Kaupungin yhteyshenkilöt

Kaupungin yhteyshenkilöinä toimivat tilapalveluiden henkilökunta.


Kiinteistönpidon tietojärjestelmä

Pudasjärven kaupunki käyttää kiinteistönhoidossa sähköistä tietojärjestelmää, johon kerätään tietoa rakennuksien huolloista ja muista rakennuksen kunnossapitoon liittyviä asioita. Tilankäyttäjien on ilmoitettava ei-kiireelliset huolto- ja käyttäjäpalvelutoimenpiteet järjestelmän kautta. Kiireelliset korjaustyöt hoidetaan edelleen soittamalla kiinteistönhoitajalle. Siirry tietojärjestelmään tästä

Kiinteistöjen pelastussuunnitelmat

Jokaiselle kaupungin kiinteistölle on laadittu oma pelastussuunnitelma yhteistyössä Safetumin kanssa. Oman kiinteistösi pelastussunnitelmaan pääset tutustumaan tälle sivulle listatuista kiinteistökohtaisista linkeistä.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland