EN | RU | FI

Kaupungin kiinteistöt

Hirsikartano

Tilapalvelut vastaavat kaupungin omistaman kiinteistökannan ja liiketilojen hallinnoimisesta. Moninaiseen tehtäväkenttään kuuluu mm. vuokrahallinta, rakennuttaminen ja kilpailutukset, palvelusopimukset, kiinteistökehitys ja taloushallinto, kiinteistöjen ylläpitopalveluiden päivittäisen toiminnan varmistaminen, kuntotutkimukset, kunnossapitotöiden valmistelut ja työnjohto, asiakaspalautteiden käsittely sekä investointikohteiden valvonta.

Kaupungin rakennusten piha-alueiden ja yleisten alueiden kunnossapito

Kiinteistöhuolto Riekki Oy
puh. ma-pe klo 7-16: 040 745 9839, muina aikoina 0400 687 234

Kaupungin kiinteistöjen kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut

Lassila & Tikanoja Oyj
puh. 010 636 7000

Kaupungin yhteyshenkilöt

Kaupungin yhteyshenkilöinä toimivat tilapalveluiden henkilökunta.


Kiinteistönpidon tietojärjestelmä

Pudasjärven kaupunki käyttää kiinteistönhoidossa sähköistä tietojärjestelmää (BEM), johon kerätään tietoa rakennuksien huolloista ja muista rakennuksen kunnossapitoon liittyvistä asioista.

BEM- järjestelmä on kiinteistötietojärjestelmä, joka on työkalu kiinteistön suunnitelmallisen hoito- ja huoltotoimen, tila- ja laitetietojen, kunnossapidon ja sisäilma-asioiden hallintaan sekä kiinteistön auditointeihin.

Kiinteistön sähköinen huoltokirja helpottaa ja tehostaa päivittäistä toimintaa ja mahdollistaa kustannustehokkaamman kiinteistöjen ylläpidon. Tietojärjestelmän kautta saamme läpinäkyvyyttä kiinteistönhoitotyöhön ja epäkohtien ilmetessä mahdollistamme nopean reagoinnin vikatilanteissa.

Tilakäyttäjien on ilmoitettava kaikki kiinteistönhuoltoon ja siivoukseen liittyvät huolto- ja käyttäjäpalvelutoimenpiteet sekä palautteet järjestelmän kautta. Kiinteistönhuollon palvelupyynnöt jätetään tietojärjestelmään kaupungin sisäisestä verkosta (Pelkka) etusivulta tai Pudasjärven kaupungin verkkosivuilta.

Jätä palvelupyyntö tästä

Kiinteistöjen pelastussuunnitelmat

Jokaiselle kaupungin kiinteistölle on laadittu oma pelastussuunnitelma yhteistyössä Safetumin kanssa. Oman kiinteistösi pelastussunnitelmaan pääset tutustumaan tälle sivulle listatuista kiinteistökohtaisista linkeistä.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland