EN | RU | FI

Kansalaisopiston kurssimaksujen maksaminen ePassilla

Pudasjärven kansalaisopiston kursseja on mahdollista maksaa myös ePassilla. Älä maksa kurssimaksuja ennen laskuttamista, vaan odota, että saat kansalaisopistolta laskun kurssimaksusta. Pidä lasku esillä maksaessasi epassi.fi-palvelussa kansalaisopiston kurssimaksua. ePassin mobiilisovelluksella ei laskua voi maksaa, vaan sinun tulee kirjautua ePassi-palveluun osoitteessa www.epassi.fi

Kirjauduttuasi palveluun valitse valikosta vasemmalta Verkkomaksut. Kirjoita Valitse palveluntarjoaja - kenttään Pudasjärven, niin alle avautuu luettelo pudasjärveläisistä palveluntarjoajista, joille voit palvelussa maksuja suorittaa. Valitse luettelosta ”Pudasjärven kansalaisopisto - Kulttuuri” (kaikki muut kurssit paitsi liikuntakurssit) tai ”Pudasjärven kansalaisopisto - Liikunta”. Valitse ”Seuraava”.

Kohdassa 2. tekstikenttiin syötetään kurssimaksulaskun summa euroissa, laskun viitenumero kohtaan ”Jäsennumero, viitenumero tai palvelunkuvaus”, ja lopuksi oma sähköpostiosoitteesi, ellei se ole valmiiksi näkyvissä. Sähköpostiisi tulee kuitti ePassi-maksustasi.

Jos ePassin saldo ei riitä koko kurssimaksun maksuun, toimi seuraavasti:

Maksa palvelussa se osa laskusta, johon saldosi riittää, muista viitenumero. Maksa loppusumma laskusta verkkopankissasi normaalisti viitenumeroa käyttäen. Ilmoita Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. -sähköpostiin sekä ePassi-maksusi määrä että osuus, jonka maksoit verkkopankissasi.

ePassi on työnantajan etuus työntekijöille, ja sen saldo määräytyy palvelussuhteen keston mukaan. Ongelmatilanteissa ota yhteys työpaikkasi ePassi-asioita hoitavaan henkilöön.

ePassi-etuus on henkilökohtainen ja voit maksaa sillä vain omia laskujasi, et muiden perheenjäsentesi maksuja.


Kurssiterveisin kansalaisopisto

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland