EN | RU | FI

Varhaiskasvatus

Lapsia päiväkodissa

Varhaiskasvatus on osa suomalaista koulutusjärjestelmää sekä tärkeä vaihe lapsen kasvun ja oppimisen polulla. Huoltajilla on ensisijainen vastuu lasten kasvatuksesta, mutta varhaiskasvatus tukee ja täydentää kotien kasvatustehtävää, ja vastaa omalta osaltaan lasten hyvinvoinnista.

Varhaiskasvatuspalveluiden hakeminen ja irtisanominen

Kaupungin varhaiskasvatuspalveluita sekä yksityisiä varhaiskasvatuspalveluita palvelusetelillä on haettava kahta (2) kuukautta ennen hoidon alkamista. Mikäli varhaiskasvatuksen tarve johtuu äkillisestä työllistymisestä, voidaan hoitopaikka myöntää heti ja viimeistään kahden viikon kuluessa hakemisesta. Mikäli jompikumpi lapsen vanhemmista / huoltajista on työtön, on päivähoitoa haettava neljä (4) kuukautta ennen hoidon alkua.

Uudet asiakasperheet

Asiakkaat, jotka eivät aiemmin ole olleet Pudasjärven kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa asiakkaina, hakevat palveluita alla olevien linkkien kautta. Linkit eivät vaadi tunnistautumista.

Aiemmin asiakkaina olleet perheet

Näihin palveluihin kirjaudutaan pankki –tai mobiilitunnuksilla. Järjestelmä hakee valmiiksi mm. perhe-, osoite –ja yhteystiedot väestörekisteristä.

Varhaiskasvatustoimisto

Pikku-Paavalin päiväkoti, 2. krs
PL 10, Puistotie 1
93101 Pudasjärvi

Henkilöstön yhteystiedot

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland