EN | RU | FI

Suojalinnan kentät

Suojalinnan urheilukenttä, Pudasjärvi

Urheilukenttä

Suojalinnan urheilukeskuksessa on vuonna 1984 rakennettu ja 2003 peruskunnostettu Novotan WS-päällysteinen 400 metrin juoksurata, varustettuna kuudella kiertävällä radalla ja etusuora kahdeksalla radalla. Sisäkenttä on nurmipäällysteinen. Kentällä on suorituspaikat kaikkia yleisurheilulajeja varten, pituus- ja kolmiloikkaa varten kaksi paikkaa, seiväshyppyä ja kuulantyöntöä varten myös kaksi suorituspaikkaa. Katsomotiloina on kiinteä avokatsomo 500:lle hengelle sekä siirrettävä katsomo 150:lle hengelle.

Vuonna 2005 urheilukenttä sai käyttöönsä uuden ja ajanmukaisen huoltorakennuksen, jossa sijaitsevat myös pukuhuoneet ja kuuluttamo.

Urheilukentällä kisaillaan joka vuosi piirinmestaruuskilpailuista sekä kansainväliset Pohjantähti Gamesit juhannuksen alla.

Keinonurmikenttä

Urheilukeskuksen valmistui keinonurmikenttä vuonna 2017. Kenttä on täysimittainen ja metalliaidalla ympäröity. Kentän pääasiallinen käyttäjä on FC Kurenpojat.

Kaukalo ja tenniskentät

Suojalinnan urheilukeskuksessa on ollut vuodesta 1988 purettava kaukalo. Kaukalon koko on 60 m x 30 m. Kaukalolla on harjoitustoimintaa sekä IV-divisioonan pelejä sekä junioriotteluita. Kesäisin kaukalon tilalla  on kaksi asfalttipinnoitteista tenniskenttää ja katusählykaukalo.

Suojalinnan urheilukeskus

Urheilutie 2

Henkilöstön yhteystiedot

 

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland