EN | RU | FI

Nuorisotoimen retket

Laskettelija Iso-Syötteellä

Nuorisotoimi järjestää retkiä pudasjärvisille lapsille, nuorille ja perheille. Tavoitteena on tarjota monipuolista, mukavaa ja kohtuuhintaista toimintaa. Retkiä suunnitellessa otamme huomioon lasten ja nuorten toiveita. Retkien ajankohdat vaihtelevat, mutta suurin osa järjestetään koulujen loma-aikoina. Nuorisotyöntekijät välillä kyselevät retki-ideoita- ja toiveita, mutta niitä voi myös ehdottaa itse suoraan nuorisotyöntekijöille.

Nuorisotoimi tiedottaa retkistä kaupungin internetsivuilla nuoret-osiossa, Facebookissa Pudasjärven kaupunki – Nuorisopalvelut ja Instagramissa käyttäjillä nuorisotila.pudis ja pudishaloo.

Ennen retkeä nuorisotyöntekijät lähettävät muistutusviestin osallistujille. Pidempiin retkien osallistuville lähetetään kirje.

Ilmoittautuminen retkille

Ilmoittautuminen retkille tapahtuu yleensä Webropol-lomakkeen kautta. Joskus ilmoittautuminen tapahtuu suoraan nuorisotyöntekijälle. Linkki lomakkeeseen löytyy tapahtumatiedotteen yhteydestä.

Retkille on asetettu maksimiosallistujamäärät. Jos Webropol ei päästä ilmoittautumaan, ryhmä on täysi. Voit kuitenkin ilmoittautua nuorisotyöntekijöille, jos haluat varasijalle. Retkiä voidaan perua, jos retkelle ei ole riittävästi osallistujia. Minimimäärä on yleensä 10 osallistujaa.

Jos ei pääse osallistumaan retkelle, pitää siitä ilmoittaa nuorisotyöntekijöille. Pitkille retkille on sitova ilmoittautuminen, jolloin peruuttaminen ja maksun palauttaminen edellyttää sairaustodistuksen näyttämistä nuorisotyöntekijöille.

Huoltajan suostumus

Retkille tarvitsee mukaan aina lupalapun, joka tulee olla täytetty ja allekirjoitettu. Lupalappu löytyy alla näkyvistä linkeistä, mutta sen voi noutaa myös nuorisotilalta, joka sijaitsee kirjastotalossa.

  • Huoltajan suostumus (rtf / pdf)

Osallistumismaksut

Osallistumismaksut vaihtelevat retken toimintoihin liittyen. Tarkemmat tiedot maksuista löytyvät retkien mainoksissa ja voi kysyä nuorisotyöntekijöiltä. Osallistumismaksut yleensä kattavat kyydin, ruokailun ja toiminnon.

Nuorisotoimen retket ovat päihteettömiä ja energiajuomattomia.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland