EN | RU | FI

Kehittämis- ja toimintatuet

Kolikoita

Pudasjärven kaupunki varaa vuosittain talousarvioon erillisen määrärahan kehittämis- ja toimintatukiin Pudasjärvellä tapahtuvaan toimintaan.

Tukea voivat hakea rekisteröityneet yhdistykset, yksityiset henkilöt ja rekisteröimättömät ryhmät Pudasjärvellä tapahtuvaan toimintaan. Tukea eivät voi hakea poliittiset tai uskonnolliset yhdistykset.

Vuodelle 2020 myönnetyt tuet

  1. Selvityslomake ja hyväksytty toimintakertomus on pitänyt lähettää 15.2.2021 klo 16:00 mennessä
  2. Aineisto toimitettiin ensisijaisesti turvasähköpostilla: https://www.turvaposti.fi/viesti/pudasjarvi.toimintatuki. Paperiaineiston pystyi toimittaa allekirjoitettuna kaupungintalon asiakaspalveluun.

Tuen hakeminen vuodelle 2021

Hakuaika

Hakuaika on ollut 11.1.-8.2.2021 klo 16.00 saakka. Työryhmä käsittelee hakemuksia ja antaa esityksen yhteisöllisyysvaliokunnalle maaliskuun kokouksessa. Yhteisöllisyysvaliokunta antaa oman ohjausesityksensä kaupunginhallitukselle, joka päättää kehittämis- ja toimintatuista huhtikuussa 2021. Tuet tulevat maksuun huhtikuun loppu puolella.

Hakuehdot

Pudasjärven kaupunginhallituksen päätös 15.12.2020 §412:

  • Kehittämis-ja toimintatukien osalta painotetaan vuonna 2021 yhteisöllisyyttä ja osallisuutta lisäävää toimintaa. Painopisteenä on hyvinvointiin, asumisviihtyisyyden parantamiseen, paikallisuuteen, luontoarvojen huomioimiseen ja turvallisuuteen liittyviä asioita.
  • Erityisesti suositellaan hyödyntämään paikallisia vahvuuksia ja tarjontaa. Yhdessä tehtävien retkien osalta tukea voidaan myöntää paikkakunnan sisällä tapahtuviin matkoihin.
  • Pudasjärven kaupungin kehittämis- ja toimintatuilla tehdyistä toimista ja tapahtumista tulee viestiä eri tavoin.
  • Tukea eivät voi hakea poliittiset tai uskonnolliset yhdistykset.
  • Määrärahoista varataan koeluontoisesti vuodelle 2021 Kansalaisopiston järjestämiin erikseen sovittaviin erityisryhmien kerhoharrastuksiin yhteensä 8 000 €. Osallistujien ei tarvitse hakea tukea erikseen vaan laskutus hoidetaan kaupungin sisäisenä laskutuksena. Hinta sisältää sekä kurssimaksut että kurssin tarvikkeet, polttomaksut yms.

Myöhemmin toimitettavien liitteiden jättäminen

Mikäli olette ilmoittaneet hakemuksen yhteydessä, että lähetätte toimintasuunnitelman myöhemmin, niin lähettäkää se osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Postin kautta lähetettäessä osoite on: Pudasjärven kaupunki, Kehittämis- ja toimintatukihakemuksen liite 2021, PL 10, 93101 Pudasjärvi.

Lisätiedot

Palvelusuunnittelija Sinikka Mosorin, puh. 040 504 3861 (yhdistykset/rekisteröimättömät ryhmät)

Kulttuurisuunnittelija Birgit Tolonen, puh. 040 585 6229 (yksityiset)

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland