EN | RU | FI

Tule meille kylään!

05.08.2020 klo 17:00 - 19:00

Jyrkkäkosken Huvikeskus, Jyrkkäkoskentie 44, Pudasjärvi

Yhdistyksille

Vapaaehtoistyö yhdistyksessä on merkityksellistä ja antaa usein tekijälleen paljon. Se voi siitä huolimatta myös ajoittain tuntua raskaalta ja erityisesti vastuutehtävissä joskus yksinäiseltäkin. Toisaalta taas, yhteistyössä on voimaa ja kaikkea ei aina kannata tehdä omin voimin.

Näistä lähtökohdista syntyi ajatus uudenlaisesta virkistys- ja verkostoitumistilaisuudesta, johon nyt kutsumme Pudasjärven eri yhdistyksissä toimivia aktiiveja. Tule siis viettämään kanssamme mukavaa iltaa ja pohtimaan yhdessä, millä tavalla paikallista yhteistyötä eri yhdistysten ja kunnan välillä voitaisiin lisätä ja yhdistystoimintaa Pudasjärvellä viedä eteenpäin. Ajatuksena on, että jos ilta koetaan onnistuneeksi, tapahtumia voitaisiin ryhtyä järjestämään Pudasjärvellä yhdistysten toimesta säännöllisesti, kiertävällä vuorolla.

Tilaisuuden aluksi Yhdistyksistä hyvinvointia -hankkeen Mikko ja Heidi esittelevät kevään aikana tehdyn yhdistysten tarvekartoituksen tuloksia Pudasjärven osalta. Iltaan sisältyy myös toiminnallinen osuus, jonka aikana osallistujat pääsevät ratkomaan erilaisia, kaikille soveltuvia rastitehtäviä joukkueina. Päätämme illan yhteiseen kahvitteluhetkeen, jonka aikana keskustellaan tarvekartoituksen herättämistä ajatuksista sekä vastaavien tilaisuuksien tarpeellisuudesta jatkossa. Mikäli yhteisesti päädytään siihen, että tilaisuus on ollut onnistunut ja tarpeellinen, päätämme myös, kuka ottaa vastuulleen seuraavan tilaisuuden järjestelyt.

Tilaisuuden ohjelma:
17.00 Tervetuloa, Sinikka Mosorin, Mikko Männistö ja Heidi Similä
17.05 Yhdistysten tarvekartoituksen esittely, Mikko ja Heidi
17.30 Jyrkkäkosken Mestarit 2020 -leikkimielinen joukkuekilpailu
18.30 Kahvihetki, illan yhteenveto ja voittajajoukkueen palkitseminen
19.00 Tilaisuus päättyy

Mukaan tarvitset sään mukaiset, rennot vaatteet ja iloista mieltä! Lisätietoja antaa järjestöyhdyshenkilö Sinikka Mosorin, puh. 040 504 3861 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland