EN | RU | FI

PudisLAN

18.10.2019 - 20.10.2019

Suojalinna, Urheilutie 2, Pudasjärvi

Lapset ja nuoret

PudisLanit järjestetään tänä vuonna Suojalinnalla. Tapahtuma alkaa perjantaina 18.10. kello 18 ja päättyy sunnuntaina 20.10. kello 12. Suojalinnan saliin tuodaan pöydät ja tuolit, toki jokainen voi tuoda oman pelituolinsa, ja rakennetaan nopean valokuituyhteyden päässä oleva lähiverkko, joka mahdollistaa kovankin pelaamisen tai streamaamisen. Kaikki osallistujat tuovat omat pelikoneensa unohtamatta hyviä pelikuulokkeita. Järjestäjän puolesta luodaan kunnon lanitunnelmaa musiikilla ja muulla mukavalla ohjelmalla.

PudisLanit on suljettu tilaisuus, johon pääsee mukaan vain varaamalla oman konepaikan. Parasta kuitenkin on, ettei osallistuminen maksa mitään, kiitos talkoolaisten ja yhteistyökumppaneiden. Lanit ovat tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille. Tapahtuma on myös päihteetön. Yhteistyökumppanit ja muut ”aikuiset” ovat tervetulleita tutustumaan tapahtumaan, mutta vierailusta tulee sopia ennakkoon järjestäjien kanssa.

Ilmoittaudu mukaan tiistaihin 15.10. mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tapahtumaa ovat järjestämässä jälleen JK ry yhdessä Kipinän Lanien puuhahenkilöiden Aki ja Katariina Niemitalon kanssa. Tapahtumaa tukevat Pudasjärven kaupunki, Kairan Kuitu Oy, Etsivä Nuorisotyö, Vector – Suomen verkkopeliyhdistys ry, LC Pudasjärvi ja Pudasjärvi-lehti.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland