EN | RU | FI

Yhteismusisointi-ja improvisaatiokurssi

16.11.2019 klo 14:00 - 17:00

Hirsikampus, Nyynäjäntie 5, Pudasjärvi

Kurssit & luennot

Musiikin taito luentosarjaan ( 1101799 ) liittyen Pudasjärven kansalaisopisto järjestää la 16.11.19  klo 14 - 17 Yhteismusisointi-ja improvisaatiokurssin kaikenikäisille musiikista kiinnostuneille: musiikin ammattilaisille, opiskelijoille, harrastajille  ja sujuville  kuuntelijoille. 
Päivän ohjelmaan kuuluu Sibelius-Akatemian urkuimprovisaation maineikkaan opettajan Jukka Leutosen improvisaation saloihin tutustuttamista sanoin ja esimerkein pianolla ja kosketinsoittimella  soittaen. Myös esitellään yhdessä improvisoinnin käytäntöä sellisti, Pudasjärven kansalaisopiston opettaja Harri Östermanin kanssa. Tällaista improvisoinnin muotoa saa myös kurssille osallistuja halutessaan kokeilla oman soittimensa kanssa tai vaikkapa laulaen. 
Kurssipäivänä on myös mahdollista osallistua Kansalaisopiston yhteissoittoryhmän kanssa yhdessä musisointiin, ja Harri Östermanin johdolla voi osallistua musiikin kudokseen mukana niin, että jokaiselle löytyy jotakin soitettavaa tuttujen klassikkokappaleiden mukana.  

Kurssimaksu: 24,00 €
 Lisätiedot: musiikin vastuuopettaja Reijo Kossi, 0400646132, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Ilmoittautumiset: pe 8.11. klo 16.00 mennessä Reijo Kossi tai https://opistopalvelut.fi/pudasjarvi/

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland