EN | RU | FI

Panuman II Kalakunkkukisa

lauantai, 11. elokuu 2018, 15:00 - 18:00
Panumajärven hiekkaranta

kalakunkku

Tervetuloa koko perheen iloiseen Panuman Kalakunkkukisaan kalastamaan sekä nauttimaan veden antimista ja leppoisasta tunnelmasta!

Kalakunkkukisa on rento joukkueiden välinen kalastuskilpailu, jossa kaikki alle 12-vuotiaat kalastajat palkitaan. Kunkkujoukkueelle on luvassa arvokas palkinto, sillä se voittaa viikonlopun mökkiloman Iso-Syötteellä. Kalojen narraajille on tarjolla myös muita hyviä palkintoja, joten kannattaa tulla kokeilemaan kalaonneaan Panumalle.

Kalakunkkukisassa ei ole osallistumismaksua tai ikärajoja. Samaan joukkueeseen voi kuulua enintään kaksi aikuista virveleineen ja pienempiä onkijoita sopiva määrä.

Kisa käynnistyy Hiekkarannalta kello 15, kun Panuman vuoden 2017 Kalakunkku eli Herra Hakkarainen -joukkueen kapteeni Salli Herukka avaa kisat. Kalastajat palaavat samaan paikkaan kello 17 mennessä.

Kalakunkkukisassa on kolme sarjaa: suurin kala, saaliin yhteispaino ja kalalajien määrä. Vuoden 2017 Kalakunkku arpoo, minkä sarjan voittajasta tulee Panuman Kalakunkku 2018. Lisäksi jokaisen sarjan voittajat palkitaan. Jännitettävää siis riittää!

Hiekkarannalla on tarjolla kello 16.00 alkaen herkkuja ja mukavaa ohjelmaa. Kalastajia ja kannustajia viihdyttävät rannalla haitarimusisoivat Ahosen Jukka ja Timo.

Tervetuloa mukaan iloiseen Kalakunkku-menoon!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Panumajärvi ry ja Ala-Kollajan osakaskunta

ps. Panumanojan raivaus- ja kunnostustalkoot järjestetään samana päivänä. Kokoontuminen Hiekkarannalle klo 09.00.

-

Kaupunki-info

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland