EN | RU | FI

Hallintotoiminta

Hallintotoiminta toimii hallintojohtajan alaisuudessa. Se huolehtii kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja tarvittaessa muidenkin kaupungin toimielinten suunnittelu-, valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä sekä muista hallintotehtävistä.

Hallintotoiminta tuottaa asiakas- ja yhteispalvelut, henkilöstöpalvelut, talouspalvelut sekä tietohallintopalvelut. Se huolehtii henkilöstön työsuojeluun ja työhyvinvointiin liittyvistä yleisistä toimenpiteistä, Oulunkaaren ympäristöpalveluiden toiminnasta sekä muista kaupunginhallituksen määräämistä tehtäväalueista. Lisäksi se vastaa hanketoiminnan koordinoinnista, kuntamarkkinoinnista, kaupungin viestinnästä, asumisen edistämisestä, työllistämisestä sekä kansainvälisyys- ja maahanmuuttopalveluista.

Tavoitteinaan hallintotoiminnalla on kaupungin vastuulla olevien tehtävien hallinnollisten tukitoimien koordinoinnin ja kokonaisuuden hallinta, asukkaiden osallisuuden edistäminen ja yhteisöllisyyden lisääminen sekä pitkäjänteinen elinvoimaisuuden varmistaminen.

Hallintotoiminnan organisaatio

Kaupunginvaltuusto Olga Oinas-Panuma
Tarkastustoimi Juha Heikkilä
Kaupunginhallitus Vesa Riekki
Kaupunginjohtaja Tomi Timonen
Kuntayhteistyö Tomi Timonen
Keskustoimisto Seija Turpeinen
Vaalit  Mirja Moilanen
Edunvalvonta Pentti Tuomaala
Henkilöstöhallinto Heli Huhtamäki
Oulunkaaren ympäristöpalvelut Jarmo Kelloniemi
Työsuojelu Heli Huhtamäki
Viestintä ja markkinointi Heli Huhtamäki
Työllisyydenhoito Irina Hallikainen
Kuntouttava työtoiminta Tarja Hemmilä
Työpaja Irina Hallikainen
Maahanmuuttotyö Sirpa Timonen-Nissi

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland