EN | RU | FI

Pudasjärven Kehitys Oy hakee toimitusjohtajaa / yritysneuvojaa

Pudasjärven kaupunki on päättänyt kasvaa! Kaupunkistrategia 2027 mukainen tavoitteemme on nostaa väkiluku 10 000 asukkaaseen sekä luoda 500 uutta työpaikkaa. Tahtotilamme on olla ketterin yrittäjyyden edistäjä. Haluamme tehdä jämeriä tekoja työllisyyden eteen. Tavoitteen saavuttamiseksi, olemme perustaneet Pudasjärven Kehitys Oy:n. Yhtiön tehtävänä on Pudasjärven elinkeinojen vahvistaminen, yritysten käynnistämisen edistäminen ja kehittymisen tukeminen Pudasjärvellä. Kaupungin strategian mukaisesti elinvoimaa kauhotaan ainakin matkailusta, elintarviketeollisuudesta ja mekaanisesta puunjalostuksesta.

Pudasjärven Kehitys Oy hakee toimitusjohtajaa / yritysneuvojaa

Sykkiikö sydämesi innostukselle, yrittäjien menestykselle ja viivan alla vilkkuvalle tulokselle? Sisältääkö unelmatyöpäiväsi sparrailua yrittäjän kanssa, investointilaskelmien tai yritysryhmähankkeen tekoa? Onko jokainen yrittäjä sinulle tärkeä?

Etsimme sinua yritysneuvoja, joka haluat edesauttaa uusien yritysten syntymistä ja nykyisten kasvua Pudasjärvellä. Olet yrittäjien luottopakki - osaat ratkaista pulmia, kuunnella, kannustaa ja innostaa. Tiedät mistä kannattaa hakea investointirahoitusta ja miten, sekä osaat tulkita tasetta ja tehdä liiketoimintasuunnitelmia. Näet yrittäjyyden mahdollisuutena. Tiedät, miten huikean hieno tunne on, kun uskaltaa loikata!

Pudasjärvellä on vastikään solmittu kaupungin ja matkailualan yritysten kesken Matkailun puitesopimus, joka linjaa Pudasjärven matkailun kehittymistä lähivuosina. Yritysneuvojan tehtävänä on myös koota vastaavanlaisia positiivisia ja korkealle tähtääviä puitesopimuksia muillekin toimialoille. Meillä on kunnianhimoisia kasvutavoitteita ja jokaisella on mahdollisuus osallistua niiden toteuttamiseen.

Toteutat myös osaltasi kaupungin strategian mukaista elinkeinopolitiikkaa, pidät aktiivisesti yhteyttä paikallisiin yrittäjiin ja sinulla on tärkeä rooli valmisteltaessa elinkeinopoliittiseen kehittämiseen liittyviä asioita kunnan päätöksenteossa.

Toivomme sinulta

  • kokemusta yritysneuvonnasta tai -toiminnasta
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden liiketoimintaa kohtaan
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä verkostoitua
  • tiedät mitä tase ja muut avainluvut yrityksen taloudessa tarkoittavat
  • pystyt sitoutumaan Pudasjärven kasvutavoitteeseen ja osaltasi toteuttamaan sitä
  • olet valmis kasvamaan ja kehittymään työssäsi
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • myynti- ja markkinointihenkisyyttä
  • oma-aloitteisuutta
  • kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle

mielenkiintoisen tehtävän elinkeinojen kehittämisen parissa. Tehtävä alkaa yritysneuvojana, mutta kasvusi toimitusjohtajaksi on toivottavaa. Aloitamme kanssasi vuoden loppuun solmittavalla sopimuksella, jatkosi on sinusta kiinni. Kehittämisyhtiön toiminta on suunniteltu pysyväksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat

hallituksen puheenjohtaja/kaupunginjohtaja Tomi Timonen (12.3.2018 alkaen), puh. 050 454 8230, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sekä
kehittämisjohtaja Jorma Pietiläinen, puh 050 455 2915, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Haku päättyy

19.3.2018 klo 16:00. Toivomme hakemukset palkkatoiveineen kuntarekry.fi –sivuston kautta tai ylläoleviin sähköposteihin.

Työ alkaa

3.4.2018 tai sopimuksen mukaan

Työn kesto

31.12.2018 asti. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja Pudasjärvestä

Suomen hirsipääkaupunki Pudasjärvi on vakavarainen noin 8 100 asukkaan maaseutukaupunki Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin rajalla. Maakunnan hallinnollinen ja kaupallinen keskus Oulu on vain noin tunnin päässä kauniista pitäjästämme.

Meillä on Syötteen tunturialue hiihtokeskuksineen sekä kaupunkimme läpi virtaava Iijoki. Aktiviteettien kirjo tässä Suomen toiseksi laajimmassa kaupungissa on monipuolinen: patikointiretkiltä halfpipen kautta varjoliitämään vapaana taivaalle! Lisäksi meillä on pitkä hirsiperinne, joka on tuotu upeasti tähän päivään ja kansainväliselle tasolle muun muassa hirsisen päiväkodin ja Hirsikampuksen muodossa.

www.pudasjarvi.fi
www.facebook.com/Pudasjarvi
www.syote.fi
www.facebook.com/syoteofficial

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland