EN | RU | FI

Kurenalan eteläisen osan ja Rimminkankaan asemakaavojen osittainen muutos

Mahdollisuus mielipiteen esittämiseen asemakaavojen muutoksia valmisteltaessa.

Asemakaavojen muutokset koskevat Kurenalan eteläisen osan asemakaavan kortteleita 4, 4a, 6, 72, 73, 75, 75a ja 199, niihin liittyviä virkistys-, katu-, liikenne-, erityis- sekä maa- ja metsätalousalueita, Rimminkankaan asemakaavan kortteleita 318 ja 334 sekä niihin liittyviä virkistys-, katu-, liikenne- ja vesialueita. Muutosalue rajoittuu likimäärin Pilliahontiehen, Ouluntiehen, Tuotantotiehen, Tuulimyllyntiehen, Rimmintiehen, Varsitiehen, Kumputiehen, Kumpukujaan, Kauppatiehen, Jukolantiehen ja Naamangantiehen.

Kaavamuutoksen tavoitteena on uudistaa tieverkkoa ja taajamarakennetta, ohjata keskustan laajeneminen kohti valtatietä ja linjata keskustaan johtava uusi tie niin, että keskustan sijainti palveluineen on helposti tavoitettavissa valtatieltä.

Maanomistajilla ja muilla osallisilla on mahdollisuus esittää mielipiteensä asemakaavojen muutoksia valmisteltaessa. Kaavaluonnos pidetään nähtävänä 6.7. – 15.8.2018 Pudasjärven kaupungin teknisellä osastolla, osoite Varsitie 7 Pudasjärvi sekä internetissä, osoitteissa www.pudasjarvi.fi.

Mahdolliset asemakaavojen muutoksia koskevat mielipiteet on toimitettava nähtävänä pidon aikana kirjallisesti, os. Pudasjärven kaupunki, PL 10, 93101 Pudasjärvi tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lisätietoja antaa maankäyttöinsinööri Markku Mattinen, puh. 0400-389972 (lomalla 25.6. – 23.7.2018).

Liitteet

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland