EN | RU | FI

Pudasjärven Kehitys Oy hakee yritysneuvojaa

Pudasjärven kaupunki on Suomen luonnonmukaisin kasvukaupunki. Kasvustrategian mukaisesti tavoitteemme on nostaa kaupungin väkiluku 10 000 asukkaaseen sekä luoda 500 uutta työpaikkaa vuoteen 2027 mennessä. Keihäänkärkemme ovat matkailu, lähiruoka ja hirsi- ja puutuoteteollisuus. Tahtotilamme on olla ketterin yrittäjyyden edistäjä ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi on perustettu Pudasjärven Kehitys Oy.

Haemme idearikasta yritysneuvojaa

Pudasjärven Kehitys Oy hakee yritysneuvojaa vastaamaan osaltaan asiakkuuksien hoitamisesta. Tehtäviisi kuuluu yrittäjien aktiivinen kontaktointi sekä yritysten ja yrittäjien ratkaisukeskeisenä neuvonantajana toimiminen. Huolehdit, että asiakkaamme saavat parasta palvelua. Kartoitat yrityskäyntien avulla tietoa yritysten kehittämistarpeista ja kerrot käytettävissä olevista rahoituskanavista, yrityspalveluista, sekä verkottumis- ja kehittämismahdollisuuksista. Järjestät myös yrityksille suunnattuja tilaisuuksia ja tapahtumia.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön, jossa saat kehittää ja kehittyä. Työyhteisömme on vielä pieni, mutta tiimimme puhaltaa yhteen hiileen ja toimintamme kehittyy ja laajenee jatkossa. Pääset vaikuttamaan myös tulevaisuuden yrityspalvelujen muotoiluun ja toteutukseen.

Hakijalta odotamme käytännöllistä otetta ja asennetta sekä ratkaisukeskeisyyttä

Pudasjärven Kehitys Oy haluaa ymmärtää asiakkaan tilanteen ja tarpeet ja tarjota niihin avuksi parasta asiantuntemusta. Sinun tulee kyetä hahmottamaan eri vaiheissa olevien mikro- ja pk-yritysten tarpeet ja löytää kuhunkin tilanteeseen parhaat ratkaisut.

Sinulla on vahvaa kokemusta yritysneuvonnasta ja/tai yritystoiminnasta. Toivomme sinulta alueen yritys- ja elinkeinoelämän tuntemusta. Edellytämme oma-aloitteisuutta ja aktiivista työskentelytapaa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tai opistoasteinen tutkinto, hyvät ict-taidot ja osaat hyödyntää työssäsi myös somea. Sinulla on erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito, muut kielet ovat eduksi.

Rekrytoimme ripeästi

Hakemus tulee jättää viimeistään 27.9. ja haastattelut pidetään 4.10.2018. Kerro hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Toivomme sinun pääsevän aloittamaan työt mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee Pudasjärvellä.

Lähetä hakemuksesi sähköisesti osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja antavat

Sari Turtiainen, toimitusjohtaja, Pudasjärven Kehitys Oy
Puh. 040 487 2429, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tomi Timonen, kaupunginjohtaja, Pudasjärven Kehitys Oy:n hallituksen puheenjohtaja.
Puh. 050 454 8230,  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kuntastrategia 2017-2027 (pdf)

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland