EN | RU | FI

Mahdollisuus osallistua hirsitalokerrosalueen asemakaavan suunnitteluun

Pudasjärvi on jo kuuluisa hirsirakentamisestaan – hyvistä syistä, kuten rakennusten käyttäjät tietävät. Uudet hirsiset kerrostalot kaunistavat keskustaa, antavat viihtyisät puitteet kodeille ja ovat ekologisia.

Kaupungin vuokrataloyhtiö suunnittelee uusia hirsikerrostaloja Pudasjärven keskustaan, Kauppatien, Varsitien ja Oikopolun rajaamalle alueelle. Hanke poikkeaa voimassa olevasta asemakaavasta rakennusoikeuden, kerrosluvun ja Sivakkaojan puistoalueen osalta.

Kaavoituksen yleisötilaisuus järjestetään Pudasjärven kaupungintalolla 5.3.2019 klo 17:30. Tilaisuudessa esitellään kaavaluonnoksia ja osallisilla on mahdollisuus esittää mielipiteitään hankkeesta.

Lisäksi kaavaluonnos pidetään nähtävänä 28.2. – 22.3.2019 Pudasjärven kaupungin teknisellä osastolla, osoite Varsitie 7 Pudasjärvi sekä internetissä, osoitteissa www.pudasjarvi.fi . Mahdolliset asemakaavan muutosta koskevat mielipiteet on toimitettava nähtävänä pidon aikana kirjallisesti, os. Pudasjärven kaupunki, PL 10, 93101 Pudasjärvi tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätietoja antavat maankäyttöinsinööri Markku Mattinen, puh. 0400-389972 ja kaavan laatija arkkitehti Kaisa Mäkiniemi, puh. 040 5870 940 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Liitteet (pdf)

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland