EN | RU | FI

Riskiarviointi, Viinivaaran vesiosuuskunta

Terveydensuojelulain 20 §:n mukaisen hakemuksen johdosta tehtävä kuuleminen

Viinivaaran vesiosuuskunta on toimittanut Oulunkaaren ympäristöpalveluille terveydensuojelulain (763/1994) 20 §:n mukaisen hakemuksen riskinarvioinnin hyväksymiseksi. Pienten vesilaitosten tarkastuslistalla laadittu riskiarviointi on tarkoitettu viranomaiskäyttöön, joten sitä ei aseteta nähtäville.

Viinivaaran vesiosuuskunta sijaitsee suhteellisen harvaan asutulla alueella, jossa voidaan turvautua poikkeuksellisen kriisin aikana omatoimisuuteen ilman pelkoa laajamittaisesta epidemiasta. 

Hakemus on kuulutettuna 17.04.2019 – 09.05.2019 Pudasjärven kaupungintalolla (ma-pe klo 8-16) osoitteessa Varsitie 7.

Niillä, joiden oikeutta tai etua asia koskee, on oikeus tehdä muistutus hakemuksesta. Muilla henkilöillä ja yhteisöillä on oikeus ilmaista mielipide. Mahdolliset asiaa koskevat muistutukset ja mielipiteet, tulee toimittaa kirjallisena 09.05.2019 mennessä osoitteeseen: Pudasjärven kaupunki, Oulunkaaren ympäristölautakunta, PL 10, 93101 Pudasjärvi tai sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja antaa ympäristötarkastaja Kalle Oiva puh. 040 660 8311, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland