EN | RU | FI

Kurenalan eteläisen osan asemakaavan osittainen muutos

Asemakaavan muutos koskee Kurenalan eteläisen osan asemakaavan korttelin 201 autopaikkojen korttelialuetta (LPA). Muutosalue sijaitsee Pilliahontie varressa. Asemakaavan muutos on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 27 §:n tarkoittama vaikutukseltaan vähäinen asemakaavan muutos.

Kaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa polttoaineen jakelupisteen sijoittaminen alueelle. Jakelupiste liittyy viereisen huoltoasematontin toteutussuunnitelmaan. Kaavamuutoksesta on sovittu alueen maanomistajan kanssa.

Kaavamuutosehdotus pidetään maankäyttö- ja rakennusasetuksen 27 §:n mukaisesti julkisesti nähtävänä 10.09.- 24.09.2020 Pudasjärven kaupungintalon kaavoitus- ja mittaustoimistossa sekä internetissä www.pudasjarvi.fi.

Kunnan jäsenillä ja osallisilla on oikeus tehdä muistutus kaavaehdotuksesta. Muistutus on toimitettava ennen nähtävänäoloajan päättymistä kirjallisesti osoitteeseen Pudasjärven kaupunki, kaupunginhallitus, Varsitie 7 (PL 10) 93101 Pudasjärvi, sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Lisätietoja

maankäyttöinsinööri Markku Mattinen
Tekninen toimisto
PL 10, Varsitie 7, 93101 Pudasjärvi
puh. 040 038 9972
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

kaavoitusarkkitehti Elina Marjakangas
Rautatienkatu 33, 90100 Oulu
puh. 040 8271 160
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Liitteet (pdf)

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland