EN | RU | FI

Iso-Syötteen asemakaavan osittainen muutos

Asemakaavan muutos koskee Iso-Syötteen asemakaavan kortteleita 40, 54 ja 55a sekä niihin liittyviä katu- virkistys- ja pysäköintialueita. Muutosalue sijaitsee valtion maalla, Iso-Syötteen laskettelukeskuksessa, Romekievarintien, Tupasvillantien ja Syötetien ympäristössä. Lisäksi Romekievarintien nimi muutetaan Ollukantieksi välillä Isosyötteentie - Metsätähdentie.  

Kaavamuutoksen tavoitteena on tehostaa majoitus- ja matkailupalvelurakentamista Iso-Syötteen matkailukeskuksessa.

Kaavamuutoksen yhteydessä laaditaan maankäyttösopimus.

Kaavamuutosehdotus pidetään maankäyttö- ja rakennusasetuksen 27 §:n mukaisesti julkisesti nähtävänä 14.10. – 16.11.2020 Pudasjärven kaupungintalon kaavoitus- ja mittaustoimistossa sekä internetissä www.pudasjarvi.fi .

Kunnan jäsenillä ja osallisilla on oikeus tehdä muistutus kaavaehdotuksesta. Muistutus on toimitettava ennen nähtävänäoloajan päättymistä kirjallisesti osoitteeseen Pudasjärven kaupunki, kaupunginhallitus, Varsitie 7 (PL 10) 93101 Pudasjärvi, sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätietoja maankäyttöinsinööri Markku Mattinen, tekninen toimisto, PL 10, Varsitie 7, 93101 Pudasjärvi, puh. 040 038 9972, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Liitteet (pdf)

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland