EN | RU | FI

Kuulutus ympäristölupahakemuksesta, GRK Infra Oy, Mustikkakangas, Utajärvi

GRK Infra Oy hakee ympäristölupaa voimalaitoskuonan ja –tuhkan sekä betoni-, tiili- ja asfalttijätteen käsittelyyn Utajärven Mustikkakankaan teollisuusalueelle, kunnan omistamalle kiinteistölle Mustikkaharju 889-407-28-87. Asemakaavassa suunnittelualueella on merkintä T – 1 teollisuus ja varastorakennusten korttelialue. Hakemuksen mukaan noin 1,65 hehtaarin alueella vastaanotetaan ja voimalaitoskuonaa ja –tuhkaa yhteensä enintään 19 900 tonnia vuodessa ja betoni-, tiili- ja asfalttijätettä yhteensä enintään 49 900 tonnia vuodessa. Alueelle vastaanotetaan ja käsitellään jätteitä sekä toimitetaan lopputuotteita muualle pääosin arkisin ma-pe ympäri vuorokauden sekä lauantaisin 8-16. Laitokselle tulee ja lähtee keskimäärin yhteensä noin 15 ajoneuvoyhdistelmää vuorokaudessa. Satunnaisia kuormia vastaanotetaan myös öisin ja viikonloppuisin.

Toiminta esitetään aloitettavaksi muutoksenhausta huolimatta.

Kuulutuksen julkaisupäivämäärä internetsivuilla: 2.7.2021.

Kuulutusaika: 2.7.2021 – 9.8.2021

Asian diaarinumero: 2816/11.01.00/2021

 Muistutuksen tai mielipiteen ilmaiseminen:

Niillä, joiden oikeutta tai etua asia koskee, on oikeus tehdä muistutus hakemuksesta. Muilla henkilöillä ja yhteisöillä on oikeus ilmaista mielipide. Lupaviranomainen pyytää asiassa annetuista muistutuksista ja mielipiteistä vastineen luvan hakijalta. Muistutukset ja mielipiteet, joissa on mainittava diaarinumero 2816/2021, on toimitettava kirjallisena viimeistään 9.8.2021 osoitteella Pudasjärven kaupunki, Oulunkaaren ympäristöpalvelut, PL 10, 93010 Pudasjärvi tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tiedoksisaannin katsotaan tapahtuneen seitsemäntenä päivänä kyseisestä julkaisupäivämäärästä.

Tämä kuulutus ja kuulutettavat asiakirjat ovat nähtävissä Pudasjärven kaupungin internetsivuilla (www.pudasjarvi.fi/ymparistopalvelut) , johon on linkki Utajärven kunnan internetsivuilta.

Lisätietoja antaa ympäristötarkastaja Raija Kärenlampi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.,  puh. 0500 282 946. Mikäli em. henkilö ei ole tavoitettavissa, voitte ottaa yhteyttä Pudasjärven kaupungin asiakaspalveluun, puh. 040 826 6417.

Liitteet (pdf)

Ympäristölupahakemus

Suunnitelma

Kiinteistön omistajan suostumus

Sijaintikartta

Asemapiirros

Tiivistelmä toiminnasta

Jätteen käsittelyn seuranta- ja tarkkailusuunnitelma

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland