EN | RU | FI

Kuulutus: Kurenalan pohjoisen osan asemakaavan osittainen muutos

Asemakaavan muutos koskee Kurenalan pohjoisen osan asemakaavan puistoaluetta (P) kortteleiden 57 ja 58 välissä. Muutosalue sijaitsee Rahtimiehentien ja Iijoen välissä, Postimiehentien risteyksen läheisyydessä.

Kaavamuutoksen tavoitteena on muodostaa alueelle rakennuspaikka. Kaavamuutos on tullut vireille maanomistajanaloitteesta. Kaavoitus perustuu maankäyttösopimukseen.

Tällä kuulutuksella ilmoitetaan asemakaavoituksen vireille tulosta sekä varataan osallisille tilaisuus esittää mielipiteensä asemakaavaa muutettaessa. Kaavaluonnos sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelma pidetään MRA 30 §:n mukaisesti nähtävänä 22. 07.- 13.08.2021.

Kaavamuutokseen liittyvät asiakirjat ovat nähtävillä internetissä www.pudasjarvi.fi sekä Pudasjärven kaupungintalolla asiakaspalvelupisteessä. Nähtävänäolon aikana on osallisilla ja niillä, joiden oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun kaava välittömästi vaikuttaa, mahdollisuus lausua mielipiteensä asiasta kirjallisesti osoitteeseen Pudasjärven kaupunki, tekninen osasto, Varsitie 7 (PL 10) 93101 Pudasjärvi, sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Liitteet

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland