EN | RU | FI

Pohjois-Pohjanmaan energia- ja ilmastovaihemaakuntakaava vireille

Pohjois-Pohjanmaan liitto ilmoittaa maankäyttö- ja rakennuslain 63 § mukaisesti Pohjois-Pohjanmaan maakuntakaavan vireilletulosta. Vireille tulevassa maakuntakaavassa käsitellään aluerakennetta, energiantuotantoa ja siirtoa, liikennejärjestelmää ja logistiikka-alueita, viherrakennetta ja ekosysteemipalveluita, energiamurroksen vaikutuksia maankäytön suunnitteluun, ilmastovaikutusten arviointia sekä muita tarpeellisia kokonaisuuksia.

Kaavoitustyön tavoitteita, sisältöä ja vuorovaikutusta käsittelevä osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 22.10.–3.12.2021 Pohjois-Pohjanmaan liiton toimipisteessä, Poratie 5, 90140 Oulu sekä kaikissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa. Lisäksi se on koko kaavoitusprosessin ajan Pohjois-Pohjanmaan liiton internet-sivuilla osoitteessa www.pohjois-pohjanmaa.fi/ilmastomaakuntakaava.

Osallisilla on mahdollisuus esittää mielipiteensä osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta kuulemisaikana sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse Pohjois-Pohjanmaan liittoon edellä mainittuun osoitteeseen. Palaute pyydetään toimitettavaksi kirjaamon sähköpostiin sekä tekstimuodossa että PDF-muodossa.

Oulussa 11.10.2021
Pohjois-Pohjanmaan liitto
Maakuntahallitus (§ 129)

Liitteet

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland