EN | RU | FI

Nivankankaan asemakaavoituksen vireilletulo

Pudasjärven kaupunki on päättänyt ryhtyä laatimaan asemakaavaa Nivankankaan alueelle. Suunnittelualue sijaitsee Ranuantien ja Kuusamontien risteyksen pohjoispuolella noin 1,5 kilometrin etäisyydellä Kurenalta pohjoiseen. Suunnittelualue rajautuu lännessä Ranuantiehen ja Törrönjokeen, etelässä Kuusamontien pohjoispuoliseen asutukseen, idässä Kellokankaan ulkoilualueeseen ja pohjoisessa Kivarijärveen. Suunnittelualueen koko on noin 80 hehtaaria.

Kaavamuutoksen tavoitteena on laatia alueelle asemakaava, joka mahdollistaa houkuttelevan maaseutumaisen asuinalueen rakentumisen Pudasjärven keskustaajaman välittömään läheisyyteen.

Kaavoitukseen liittyvä osallistumis- ja arviointisuunnitelma pidetään MRL 63 §:n mukaisesti nähtävänä 23.12.2021 − 31. 01.2022 internetissä www.pudasjarvi.fi sekä kaupungin kaavoitus- ja mittaustoimistossa, osoite Varsitie 2 Pudasjärvi.

Mielipiteet osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta pyydetään lähettämään viimeistään 01. 02. 2022 mennessä kirjallisesti osoitteeseen Pudasjärven kaupunki, tekninen osasto, Varsitie 7 (PL 10) 93101 Pudasjärvi, sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätietoja antaa maankäyttöinsinööri Markku Mattinen, tekninen toimisto, PL 10, Varsitie 7, 93101 Pudasjärvi, puh. 040 038 9972, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Ramboll Finland Oy projektipäällikkö ja kaavan laatija Merja Isteri Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Pudasjärvellä 20.12.2021

Kaupunginhallitus

Liitteet

Nivankankaan asemakaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland