EN | RU | FI

Vain hyviä syitä

Sinun ei suinkaan tarvitse ajaa Sydän-Lappiin asti kokeaksesi lumoavan lumiloman tai erämaaluonnon silmiä hivelevissä maisemissa. Pudasjärvi nimittäin sijaitsee Suomi-neidon vyötäröllä, noin 90 km Oulusta koilliseen.

Pudasjärven kruununjalokiveksikin kutsuttu Syöte on nopeasti kehittyvä kahden laskettelukeskuksen ja Syötteen kansallispuiston ympärille muodostunut matkailualue. Iijoen kalaisat kulttuurimaisemat puolestaan houkuttelevat retkeilijöitä ja kalastajia niin kesällä kuin talvellakin. Rikas luontomme tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet niin pienriistan kuin suuremmankin riistan metsästykseen marjastajia ja sienestäjiä unohtamattakaan. Monipuoliset retkeilyreittimme ovat hyvin opastettuja ja sopivia reittejä löytyy niin lapsiperheille kuin vaativampiakin vaelluksia kaipaaville. Reittikartat löytyvät näppärästi osoitteesta www.retkikartta.fi tai voit tiedustella niitä mm. Syötteen luontokeskuksesta.

Pudasjärvellä myös tapahtuu ympäri vuoden. Paikallisista erikoisuuksista tunnetuimpia ovat Umpihankihiihdon MM-kisat ja Kesäpilikin MM-kisat, jotka eivät varmasti jätä ajankohdasta riippumatta ketään kylmäksi. Seuraa siis tapahtumakalenteriamme!

Pudasjärvellä tapahtuu

Iso-Syöte Mäkiajot
pe 22.06. klo 14.00 -
Tanssit Pintamon kyläseuran talolla
la 23.06. klo 18.00 -
Tanssit Möykkälässä
la 23.06. klo 20.30 -
Tanssit Jyrkkäkoskella
la 23.06. klo 20.30 -
Tanssit Siuruan työväentalolla
la 23.06. klo 21.00 -
Jalkapalloa: FC Kurenpojat - Oulun Reipas
ke 27.06. klo 19.30 -

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland