EN | RU | FI

Oma lomatontti Syötteen sydämessä

Lumikenkäilijä Syötteen maisemissa

Syötteeltä löydät puhtaan luonnon, satumaiset maisemat.

Syöte on monipuolinen sekä aktiivisen että rauhaa hakevan lomailijan kohde. Syötteen alue tarjoaa ympäri vuoden harrastusmahdollisuuksia aina snoukkaparkista ja sienimetsistä tonkopuroille saakka.

Syötteen alueella on vapaa-ajan asuntoa suunnittelevalle tontteja tarjolla monipuolisesti. Pudasjärven kaupungin tontit sijaitsevat Luokkavaarassa. Tonttien koko on keskimäärin 1 500 m2. Rakennusoikeus on 175 kerrosneliömetriä. Tontille voi rakentaa yhden tai kaksi huoneistoa käsittävän lomarakennuksen.

Rivakat tietoliikenneyhteydet

Osaan Luokkavaaran tonteista on saatavilla valokuituyhteys, jonka nopeus on jopa 1000 Mb sekunnissa. Valokuidulla kasvatat lomakohteesi arvoa ja parannat asumismukavuutta! Valokuituliittymällä katsot 4K-videota ja huipputeräviä TV-kanavia keskeytyksittä sekä surffaat netissä nopeammin kuin koskaan. Kuituliittymä on aina taatusti niin nopea kuin mistä maksat, ja kaistasi on vain sinun käytössäsi. Liittymän saat vain 50 euron kytkentämaksulla!

Tonttien hinnat

Tontin ostohinta on 17 500 euroa, vuosivuokra on 8% myyntihinnasta (1 400 euroa) ja vuokra-aika 30 vuotta. Vuokraa tarkistetaan vuosittain elinkustannusindeksin muutosta vastaavasti.

Tonttien varaaminen

Voit varata tontin sähköisesti. Varaus vahvistetaan sähköpostilla. Tontin sähköiseen varaamiseen vaaditaan henkilökohtainen, toimiva sähköposti.

Tiedustelut ja kirjalliset varaukset vastaanottaa:

Pudasjärven kaupunki
Markku Mattinen
PL 10, 93101 Pudasjärvi
puh. 0400 389 972
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Varausmaksu

Tontin saaja voi varata tontin 3 kuukauden ajaksi. Varauksesta peritään 500 euron varausmaksu, joka hyvitetään tontin saajalle luovutuksen yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta.

Rakentamistapaohjeet

Tonteille on hyväksytty rakentamistapaohjeet, joita tontin saaja sitoutuu noudattamaan. Rakentamistapaohjeilla ohjataan rakennusten sijoittelua, toteutustapaa, muotoa, materiaaleja, väritystä ja energiahuoltoa sekä pihojen rakentamista, kuivatusta, autopaikkoja, liittymiä, aitaamista ja työmaajärjestelyjä. Lue rakentamistapaohjeet tästä (pdf).

Rakentamisvelvoite

Tontin saajan on ryhdyttävä rakentamaan vuoden kuluessa ja saatettava rakennus valmiiksi kolmen vuoden kuluessa luovutuspäivästä. Sopimusrikkomuksesta peritään sakkoa 5 000 € vuodessa.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland