EN | RU | FI

Syöte

Laskettelijat tarpovat hangessa

Syötteen tunturialueen vaarametsät ja kansallispuisto kutsuvat liikkumaan luonnonrauhaan kaikkina vuodenaikoina.

Pudasjärvellä sijaitseva, Suomen eteläisin tunturialue, Syöte on talvisin yksi Suomen lumisimmista alueista kinosten paksuudessa mitattuna, joten lunta riittää moneen harrasteeseen. Seikkailijat löytävät takuuvarmasti onnensa kumpuilevasta maastosta, tykkylumipuiden siimeksestä.

Koiravaljakkoajelua, moottorikelkkailua, hiihtoretkiä tai lumikenkäilyä – Syöte aktivoi monella tapaa. Täältä löydät myös kymmeniä rinteitä kahdesta hiihtokeskuksesta, jotka tarjoavat kaikentasoisille laskijoille hienoja rinne-elämyksiä.

Syötteellä on myös erittäin hyvät mahdollisuudet harrastaa pyöräilyä ympäri vuoden. Fatbike-maastopyörillä voi ajaa lumisilla teillä ja maastossa sekä kesäisin upeat maastoreitit ja polut tarjoavat unohtumattomia pyöräilyelämyksiä. Alan harrastajien keskuudessa Syötteen reitit ovat jo käsite.

Syötteellä on tällä hetkellä tapahtumassa paljon uutta. Alueelle on avattu hiljattain uutta majoituskapasiteettia ja huipulle rakentuu entistä komeampi luksushotelli. Rinteiden juureen noussut monitoimiareena mahdollistaa myös entistä isompien kokousten ja tapahtumien järjestämisen.

Yksi paikka, kaksi lomakeskusta ja kansallispuisto.

Tervetuloa Syötteelle!

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland