Nuorisovaltuuston kokousmuistio 1.2.2022

7.2.2022

Paikka: Nuorisotila, Pirtti
Aika: tiistai 1.2.2022

Jäsenet:
Kiia Karpinen
Jeremias Mattila
Azra Gör
Petra Riekki
Aaro Puhakka

Muut paikallaolijat:
Outi Nivakoski, hyvinvointipäällikkö
Marita Hankila, nuorisotyöntekijä
Tiina Haapakoski

1. Kokouksen aloitus

Kokous avattiin klo 15.33, läsnäolijat tarkistettiin. Kokous on päätäntävaltainen.

2. Maakunta nuorisovaltuusto

Pohjois-Pohjanmaan nuorisovaltuuston toimintaa esiteltiin. Käytiin keskustelua Pudasjärven edustajista. Toiveena oli sekä nais- että miesedustajat. Petra Riekki ilmoittautui ehdokkaaksi. Petra Riekki valittiin alustavaksi pääjäseneksi. Nuorisovaltuuston miesedustajista käytiin keskustelua ja tulevan yhteishaun takia Jeremias Mattilalla ja Aaro Puhakalla mietitytti, pystyykö sitoutumaan toimintaan kahdeksi vuodeksi. Ryhmä päätti ehdottaa toista naista. Azra Gör ilmoittautui ja valittiin alustavaksi varajäseneksi.

3. Uuden nuorisotyöntekijän haastattelut

Nuorisovaltuusto osallistuu nuorisotyöntekijän työhaastatteluun. Nuorisovaltuusto on kysynyt muilta nuorilta mitä haluavat tietää haastateltavista. Nuorilta tuli kysymyksiä haastateltaville muutamia. Haastatteluun osallistuvia nuoria ohjeistettiin haastattelun kulusta ja asioista. Nuorisovaltuuston edustajat ovat Petra Riekki ja Azra Gör.

4. Nuorisovaltuuston virkistäytymispäivä

Keskusteltiin asiasta ja todettiin virkistäytymispäivän olevan kohtuullinen palkinto nuorisovaltuustossa toimimisesta, sillä tällä hetkellä nuorisovaltuuston jäsenet eivät saa kokouspalkkioita. Suunnitellaan virkistäytymispäivää keväämmällä.

5. Muut asiat

Kokouspalkkio asia etenee kaupungin hallitukseen 8.2.2022

Uusi kokous pidetään perjantaina 18.3.2022 Kokous päättyi klo 16.28

Last modified: 22.11.2023

Comments are closed.