EN | RU | FI

Kaupungin palvelujen ja tilojen sulkemista jatketaan 13.5.2020 saakka

Valtioneuvoston 30.3.2020 antaman päätöksen mukaisesti koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi aiemmin päätettyjä rajoitustoimia jatketaan 13. toukokuuta 2020 saakka.

Pudasjärven osalta tämä koskee alla lueteltuja  tiloja ja palveluja. Muutoksista tiedotetaan erikseen.

Koulut, lukio mukaan luettuna, pysyvät suljettuna

Koulujen tilat pysyvät suljettuna 13.5.2020 saakka. Poikkeuksena kouluissa järjestetään kuitenkin esiopetus sekä perusopetuksen 1 - 3 luokkien lähiopetus niiden vanhempien lapsille, jotka työskentelevät yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisillä aloilla. Lisäksi poikkeuksena järjestetään erityisen tuen päätöksen saaneiden oppilaiden lähiopetus sitä tarvitseville.

Kansalaisopiston lähiopetus

Kansalaisopiston lähiopetuksen keskeytystä jatketaan 13.5.2020 saakka.

Kaupungintalo

Kaupungintalo pysyy suljettuna toistaiseksi ja siellä voi asioida ainoastaan ajanvarauksella. Voit varata ajan suoraa siltä henkilöltä, jota asiasi koskee. Katso yhteystiedot tästä tai tiedustele niitä kaupungin vaihteesta ma - pe klo 8.00 – 15.00 välisenä aikana numerosta 040 826 6417.

Kirjepostin voi jättää kaupungintalon ulko-oven oikealla puolella olevaan postilaatikkoon.

Muut tilat, jotka ovat suljettuna 13.5.2020

Kirjasto, kirjastoauto, kaupungin kiinteistöissä olevat harrastustilat ja -paikat, uimahalli Puikkari ja muut urheilutilat muun muassa kuntosali, Tuomas Sammelvuo -sali, nuorisotilat, järjestöjen kokoontumistilat kaupungintalolla ja Hirsikampuksella, Kulttuurikeskus Pohjantähti, vanhusten päivätoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työkeskukset ovat suljettuna 13.5. saakka.

Päiväkodit ja päivähoito toimivat normaalisti

Päiväkodit, ryhmäperhepäiväkodit ja perhepäivähoito ja Pikku-Paavalin yhteydessä järjestettävä esiopetus pidetään toiminnassa. Jos lapsella on flunssan oireita, ei lapsen tule mennä päiväkotiin tai kouluun.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland