EN | RU | FI

Kirjastoaineiston uloslainauksen käytännöt Pudasjärven kirjastossa

Pääkirjastosta lainataan jälleen kirjoja ja muuta aineistoa asiakkaille maanantaista 11.5. lähtien. Asiakkaat voivat noutaa sovitusti varattua aineistoa kirjaston pääovelta.

Varauksia voi tehdä verkkokirjastossa, sähköpostitse ja puhelimitse. Aineiston noutoaika sovitaan sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Tämän jälkeen kirjaston työntekijät kokoavat sovitun aineiston odottamaan noutoa.

Varattua aineistoa voi tilata ja noutaa kirjaston ovelta arkipäivisin klo 9 – 15. Tarpeen mukaan voidaan sopia myös muusta noutoajasta.

Varatusta aineistosta ei tällä hetkellä lähde noutoilmoituksia. Verkkokirjaston kautta tehtyjen varausten tilanteen voi tarkistaa verkkokirjastosta tai ottamalla kirjastoon yhteyttä.

Palautuksia otamme edelleen vastaan vain kirjaston ulko-oven viereiseen palautuslaatikkoon. Laatikkoon jätetyt kirjat käsitellään arkipäivisin.

Kirjaston asiakastiloja ei siis avata vielä, eikä kirjastoon voi tulla etsimään kirjoja tai muuta aineistoa, lukemaan lehtiä tai käyttämään tietokoneita. Myöskään kirjaston kotipalvelua ei vielä käynnistetä. Kirjaston yleiset tilat otetaan valtioneuvoston ohjeiden mukaan käyttöön aikaisintaan 1.6., ja tilojen käyttöä tullaan rajoittamaan myös avaamisen jälkeen.

Asioi kirjastolla vain terveenä, ja muista pitää turvaväli muihin ihmisiin. Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan.

Pudasjärven kirjasto palvelee puhelimitse (040 826 6434) ma – pe klo 9 – 15 sekä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland