Pudasjärven etsivä nuorisotyö nyt myös pelimaailmassa

23.8.2022

Pudasjärven etsivä nuorisotyö aloittaa 1.9.2022 uutuutena ”pelietsivä” -toiminnan. Pelietsivät pelaavat maksuttomia nettipelejä ja juttelevat nuorten kanssa chattien ja puhekanavien kautta. Kyseistä toimintamallia on kaivattu nuorten puolelta jo pidempään ja pelaaminen kuuluu nuorten harrastuksiin siinä missä esim. jalkapallokin.

Pelietsivä toiminta alkaa torstaina 1.9.2022 ja jatkuu säännöllisesti aina torstaisin klo 16.00-20.00 välillä. Etsivä nuorisotyöntekijät löytyvät Steam ja Twitch kanavilta nimimerkeillä MrKoordinaatio ja MrBombBlaster. Discordista he löytyvät MrKoordinaatio#5344 ja MrBombBlaster#1859.

Etsivät nuorisotyöntekijät auttavat edelleen vanhaan tuttuun tyyliin 15-29-vuotiaita nuoria mm. töiden ja opiskelupaikkojen etsimisessä, arjen hallinnassa, virastoissa asiointiapuna, sekä virallisten mm. Kelan ja Te-palveluiden hakemusten täyttämisessä. Etsivä nuorisotyön toimisto löytyy Hyvän olon keskus Pirtin toisesta kerroksesta.

Etsivä nuorisotyö jalkautuu myös sinne missä nuoret ovat, ja meidät on mahdollista tilata myös kotikäynnille. Etsivien yhteystiedot ja lisää tietoa toiminnoista löytyy kaupungin netistä.

Last modified: 23.8.2022

Comments are closed.