Pudasjärven kansalaisopiston vuoden opiskelijaksi Leila Ruuskanen

26.4.2023

Kansalaisopiston vuoden opiskelijaksi on valittu Leila Ruuskanen. Palkintoperusteina olivat pitkäaikainen ja aktiivinen osallistuminen kansalaisopiston kursseille. Leila Ruuskanen on aloittanut kansalaisopiston kursseilla jo 1980-luvun alkupuolella ja jatkaa monipuolisesti eri kursseilla edelleen. Leilan kurssivalikoimaan ovat vuosien varrella kuuluneet niin jooga, keramiikka, tietotekniikka kuin yleisöluennotkin. Tänä keväänä Leila on opetellut hitsaamaan naisille suunnatulla kurssilla.

Kansalaisopisto palkitsi vuoden opiskelija Leila Ruuskasen kurssipassilla, jolla voi osallistua kansalaisopiston kursseille yhteensä 300 €:n arvosta tulevana lukuvuonna 2023-2024. Tällaisen kurssipassin voi kuka tahansa hankkia 150 €:lla ottamalla yhteyttä kansalaisopiston toimistoon syksyllä, kun ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 alkaa.

Kansalaisopisto palkitsee vuosittain yhden ansioituneen kurssilaisen kannustaakseen tätä, ja muitakin pudasjärvisiä, osallistumaan entistäkin aktiivisemmin kansalaisopiston kursseille. 

Kansikuva: Kansalaisopiston vuoden opiskelijan palkinnon Leila Ruuskaselle luovuttivat Hyvän olon keskus Pirtissä 26.4. Vuokko Nyman, Tuula Haverinen, Pasi Kemppainen ja kuvan ottanut Johanna Kilpijärvi.

Leila Ruuskasen teoksia keramiikkakurssilta on esillä kansalaisopiston kevätnäyttelyssä Hyvän olon keskus Pirtissä 30.4. saakka. Kuva: Pasi Kemppainen.

Last modified: 26.4.2023

Comments are closed.