EN | RU | FI

Minna Hirvonen markkinoinnin ja viestinnän palvelusuunnittelijaksi

Minna Hirvonen

Hei, olen Hirvosen Minna ja aloitin 3.8. Pudasjärven kaupungilla palvelusuunnittelijana (markkinointi ja viestintä). Kuntamarkkinoinnin ja –viestinnän lisäksi minulle kuuluu tapahtumissa auttaminen ja järjestelyvastuu Rajalta rajalle hiihdossa, joka on iso, mutta mielenkiintoinen ponnistus.  Haluan olla omalta osaltani auttamassa ja nostamassa Pudasjärven kaupungin markkinointia ja viestintää kuntamarkkinoijien eliittiin. :) Tässä onnistuminen vaatii ehdottomasti hyvää yhteistyötä ja vuorovaikutusta koko kaupungin henkilöstön ja luottamushenkilöiden, yhteistyökumppaneiden kuin kuntalaistenkin kanssa. Otan mieluusti vastaan kaikkia ideoita markkinointiin ja viestintään liittyen.

Korona-aika pisti miettimään mitä sitä oikein haluaakaan tehdä työkseen. Olen aina pitänyt markkinoinnista ja viestinnästä sekä tykkään kirjoittaa. Olen saanut jostain riimittelyn taidon. :) Syötteeseen ihastuin, ellen jopa rakastunut viime kesänä ja kävinpä sitten jo lunta sekä pakkasta ihastelemassa myös tammikuussa.  Syötteen monipuoliset luontoliikuntamahdollisuudet vetosivat minuun heti.

Kun näin, palvelusuunnittelijan – markkinointi ja viestintä, työpaikkailmoituksen verkossa, ajattelin heti, että paikkahan olisi kuin minulle tehty. Rajalta rajalle hiihtoa olin jo aiemmin kauempaa ihaillut ja vain positiivista siitä kuullut. Olen onnekas, että minut valittiin tähän työhön ja täällä sitä nyt ollaan, Pudiksella. :)

Olen ”keski-ikäinen” Savosta Lapinlahdelta kotoisin oleva lapseton sinkkunainen ja minulla on 22 vuoden kokemus monipuolisesti matkailun markkinointi- ja myyntitehtävistä, myös kansainvälisestä matkailun markkinoinnista. Olen todellinen urheiluhullu ja minulla on kova kilpailuvietti, jonka tulette varmasti huomaamaan. :) Omaan vahvan joukkueurheilutaustan ringetestä ja liikunta kuuluu lähes päivittäin vapaa-aikaani. Harrastan luonnossa liikkumista (retkeily, patikointi, vaellus, lumikenkäily) sekä laskettelua, luistelua, kuntosalia/kiertoharjoittelua, höntsälätkää/ringetteä, penkkiurheilua ja lukemista. Seuraan urheilua sekä paikan päällä että television välityksellä. Luontoliikunnasta haluan ottaa seuravaksi haltuun maastopyöräilyn ja melonnan.

Perheeseeni kuuluvat omat vanhemmat sekä veljeni perhe. Erityisesti veljen lasten kanssa tulee vietettyä paljon aikaa. (Tätin murut <3) Ja hyvät ystävät ovat ehdottomasti myös perhettäni.

”Nyt joukolla ilosanomaa jakamaan Pudasjärvestä tästä,
houkutellaan lisää turisteja ja uusia asukkaita tänne nauttimaan elämästä.

On vahvuuksia useita kaupunkina meillä,
ja uskon, että paljon myös ideoita työkavereilla teillä.

Innolla tulen joukkoon mukaan,
toivottavasti ei suutu rempseydestäni kukaan.”

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland