EN | RU | FI

Anu Koivusaari määräaikaiseksi viestinnän ja markkinoinnin palvelusuunnittelijaksi

Anu Koivusaari

Aloitin joulukuun 9. päivänä määräaikaisena palvelusuunnittelijana (markkinointi ja viestintä) Pudasjärven kaupungilla. Työhöni kuuluu kuntamarkkinointi, viestintä, tapahtumissa auttaminen sekä järjestelyvastuu Rajalta rajalle -hiihdossa, joka hiihdetään seuraavan kerran maaliskuussa 2022. Odotan kovasti yhteistyötä kaupungin ja alueen eri toimijoiden kanssa. Osaan heistä olenkin jo hieman tutustunut työtehtäviäni hoitaessa.

Olen kotoisin Oulusta, jossa suoritin yliopisto-opintoni sekä työskentelin opintojeni ohessa mm. pankki- ja hyvinvointialalla. Tämän jälkeen työskentelin opetustehtävissä OSAO Taivalkosken yksikössä, jossa vastasin myös koulutusyksikön viestinnästä ja markkinoinnista. Viimeiset yhdeksän vuotta olen asunut eri kohteissa ulkomailla ja työskennellyt siellä EU-hallinnon parissa sekä opetusalalla.

Koronatilanteen pahentuessa palasimme puolisoni kanssani Suomeen viime huhtikuussa. Pohjois-Suomi ja Pudasjärvi tuntuvat pitkän ulkomailla oleskelun jälkeen rauhalliselta ja turvalliselta asuinpaikalta. Harrastusmahdollisuuksia on paljon, ja luonto on puhdas ja lähellä. Vapaa-aikanani harrastan liikuntaa ja opiskelen vieraita kieliä. Vietän myös aikaa Ragdoll-kissamme kanssa.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland