EN | RU | FI

Ruudun takaa 2 – taidonnäytteitä ja tunnelmia Pudasjärven kansalaisopiston lukuvuodelta 2020-2021

Rantamaisema-maalaus

Valitettavasti olemme vielä samassa tilanteessa kuin keväällä 2020 eli emme voi pitää Pudasjärven kansalaisopiston oppilastöiden live-näyttelyä. Niinpä päätimme jälleen koota virtuaalisen kevätnäyttelyn, joka on jatkoa viimekeväiselle, suuren suosion saaneelle näyttelylle. Tämän kevään uutuutena lisäsimme mukaan näyttelyyn myös musiikkiesityksiä taito- ja taideaineiden lisäksi.   

Koronasyksy ja -kevät aiheutti valitettavan paljon kansalaisopiston kurssien perumisia ja keskeytyksiä. Näin ollen kevään Ruudun takaa 2 -näyttelystä löytyy vain pieni osa kaikesta siitä osaamisesta, mitä opiston kursseilla normaalisti nähdään.

Näyttely syntyi siten, että vastuuopettajat pyysivät tuntiopettajia keräämään kuvia ja tallenteita kurssilaisiltaan tulevaan näyttelyyn. Töiden lähettäminen oli täysin vapaaehtoista ja kurssilaisten päätettävissä. Kaikki oppilaat, jotka kuvia töistään lähettivät, ovat saaneet kuvansa näyttelyyn. Jos kuitenkin huomaat omien kuviesi puuttuvan, ole yhteydessä taide- ja taitoaineiden vastuuopettajaan Vuokko Nymaniin sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. niin korjataan asia yhdessä. Näyttelyä voidaan täydentää kuvien osalta 15.6.2021 asti.

Toivomme Teille kaikille oikein lämmintä kevättä, kesää ja alkusyksyä. Syyskuussa aloitamme taas innolla opiskelut uusien kurssien parissa. Vierailethan myös Ruudun takaa 2 -nettinäyttelyn Webropol-vieraskirjan sivuilla ja annat meille palautetta näyttelystä, kursseista ja omista toiveistasi kurssien ja opetuksen suhteen tuleville vuosille.

Terveisin kansalaisopiston väki

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland