EN | RU | FI

Kuuntele ihmeessä – Vain hyvää musiikkia -kesäkonsertti

kitara

Pudasjärven kaupunki järjestää virtuaalisen kesäkonsertin kesäkuussa kaikille kaupungin asukkaille. Kuuntele ihmeessä – Vain hyvää musiikkia -kesäkonsertti tarjoaa ainutlaatuisen kokoelman paikallista musiikkia. Konsertti lähetetään juhannusaattona 25.6. klo 18.00 kaupungin YouTube –kanavan kautta. Juhannusillassa on hyvä hetki pysähtyä kuuntelemaan noin tunnin mittaista koostetta, jonka alussa lähetetään kaupunginjohtajan kesätervehdys.

Konsertin suunnittelusta ja koordinoinnista on vastannut kaupungin viestintätiimi. Konsertin toteuttamiseen ovat osallistuneet kaikki lähes kaikki kaupungin yksiköt. Hienon yhteistyön tuloksena on musiikillinen kooste, jonka esitykset on taltioitu kevään aikana. Kuvaamisesta ovat vastanneet esiintyjät itse tai kaupungin viestintä. Esitykset ovat tyyliltään monimuotoisia ja esiintyjät päiväkotilaisista ammattimuusikoihin.

Koronapandemian takia lähitapahtumien järjestäminen ei ole ollut kevään aikana mahdollista. Tästä huolimatta kuntalaisille on pyritty järjestämään erilaisia kampanjoita ja tapahtumia mm. virtuaalisesti.

Kaupunki haluaa tämän raikkaan musiikillisen tuulahduksen myötä toivottaa kaikille hyvää kesää!

Konsertin esiintyjät

Pikku Paavalin päiväkoti
Helmipöllöt esikoulu
Hirsikampus/alaluokat, yläluokat ja lukio
Hirvaskosken koulu
Lakarin koulu
Sarakylän koulu
Pudasjärven kansalaisopisto/Puistola
Duo Haka
Markku Kemppainen
Vauhko Varsa
Marko

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland