EN | RU | FI

Ruusuja vai risuja?

Mies kirjoittaa kirjettä käsin paperille

Kaupungin nettisivuilla oleva sähköinen palautekanava tulee uudistumaan alkusyksystä.

Haluamme helpottaa palautteen antamista. Olemme valmistelemassa sähköistä palautekanavaa siten, että palautteen antajan ei tarvitse tietää kaupungin organisaatiota eikä vastuuhenkilöitä. Riittää, kun valitsee palautekanavasta oikean aihealueen mitä palaute koskee ja jättää yhteystiedot.

Kaupungin nettisivulla on yksi paikka, jonne palaute jätetään ja asia hoituu talon sisällä. Valitsemalla oikean palautekohdan, asia ohjautuu automaattisesti oikealle vastuuhenkilölle. Vastaus (16.8.2021 alkaen) tulee kahden päivän sisällä, mikäli olet jättänyt yhteystiedot.

Mikäli asiaan löytyy heti vastaus, niin vastine annetaan saman tien. Mikäli palaute vaatii lisäselvittämistä, määrärahaa tai muuta vastaavaa, niin myös tästä kerrotaan palautteen antajalle.

Mikäli asia ei kuulu kaupungin palveluihin, niin asiakas ohjataan ottamaan oikeaan tahoon yhteyttä.

Uudistus tapahtuu vaiheittain

Palautekanava on kokeiluluontoisesti käytössä 21.6.-30.9.2021. Lopullinen versio palautekanavasta otetaan käyttöön 1.10.2021.

Kuntalaisia pyydetään huomioimaan kesälomakausi 27.6.-15.8.2021, jolloin vasteajat ovat pidemmät. Kahden päivän vasteaika pyritään ottamaan käyttöön 16.8.2021 alkaen.

Mistä palautekanava löytyy?

Sähköinen palautekanava sijaitsee Pudasjärven kaupungin nettisivulla: https://www.pudasjarvi.fi/yhteystiedot/palautekanava

Onko muita kanavia, mistä palautetta voi antaa?

Toinen tärkeä linkki on https://www.pudasjarvi.fi/yhteystiedot/ostopalveluiden-tuottajat, jonka kautta pääset antamaan palautetta suoraan yritykselle, jolta kaupunki hankkii palveluita. Antamalla palautteen suoraan yritykselle, asiasi hoituu nopeammin, kun se ei kierrä kaupungin työyksiköiden kautta.

Kiireellisissä ilmoituksissa tulee aina ottaa yhteyttä palveluntuottajan päivystysnumeroihin.

Lisätiedot

palvelusuunnittelija Sinikka Mosorin, puh. 040 504 3861, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland